Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

annihilation 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem ráno vstávala, abych se na Chipa a Dalea mohla dívat v televizi a teď, když mi je přes dvacet, se k nim opět vracím a vůbec se za to nestydím! :)) Myslím si, že tvůrcům se seriál povedl opravdu dobře, protože má hlavu a patu a je vtipný - když občas vidím nějaké nové pořady pro děti, tak jsem ráda, že jsem ještě stará škola, protože mi připadají neuvěřitelně stupidní. A navíc v nich není nejroztomilejší a nejhloupější veverka na světě - Dale! :)) ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

“Tahle príma dvojka slídilů ta řeší problém tvůj. Chip, Chip, Chip a Dale – zákon hájí - Chip, Chip, Chip a Dale – v tomto kraji - V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát eR…“ Nezapomenutelný seriál z dětství, kvůli tomuhle jsem vždycky v sobotu ráno brzo vstával, srdcovka, 5 hvězd. ()

Reklama

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Z disneyovských seriálů z ČT mi tento přijde asi nejslabší, tedy až po Medvídkovi Pú. V 90. letech mě Rychlá rota docela dost bavila a když tenkrát běžela v TV, nahrával jsem, ale postupem doby můj zájem o tento seriál čím dál víc chladl. Dnes už si Rychlou rotu pustím tak jednou za 5 let a spíš z nostalgie. Z hlavních postav mi byl nejsympatičtější přemýšlivý Chip, asi že z nich byl nejméně groteskní a nebyla to postava primárně určená pro humorné scény, naopak infantilní Dale (třebaže výborně dabován Kaiserem) a hyperaktivní Gedžitka na mě často působili jako rušivý element. Za špatný seriál to ani po těch letech nepovažuji, ale mezi mé nejoblíbenější už nějakou dobu nepatří, v tomto případě už zub času zapracoval. Stále ale slušný průměr 3 *. 55% ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Jako nezkušené a neznalé robátko jsem Rychlou Rotu bral pouze jen jako vycpávku před hlavním chodem My z Kačerova. Jak jsem byl hloupý! Dnes již vím, že Gadgetka je ta nejvíc sexy kreslená postava všech dob a že stojí za to si každou neděli ráno na ni udělat čas. Obecně jinak platí, že čím uřvanější záporák, tím šla epizoda víc do kytek, tak na to pozor. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Rychlá rota patří k mýmu dětství! O víkendu ve velmi brzkých hodinách jsem se vždycky s bráchou posadila k televizi a sledovali jsme dobrodružství téhle party (znělku bych dokázala přezpívat ještě teď). A můj nejoblíbenější díl byl ten, kde se zlýmu kocourovi dostala do rukou kouzelná lampa s džinem. :) ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Monty (v originále Monterey Jack), velká myš kamarádící se s Chipem a Daleem, dostal své jméno podle slavného druhu sýra. (HappySmile)
  • Rychlá rota byla v období 1989 - 1990 nejúspěšnějším seriálem na americkém trhu. (HappySmile)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama