Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7,5/10). Když jsem slyšel, že na Netflixu bude Reality Show, kde budou fešáci a šťávy, kteří spolu nebudou moct spát, tak jsem jenom kroutil hlavou a říkal si : "Co to zase bude za sračku.." Dal jsem tomu ale šanci a musím říct, že jsem se náramně bavil. Ti lidi fakt vypadají, že si z toho něco odnesli. Pokud to teda nehrají, ale jako Reality Show to funguje na jedničku. První série byla super a druhá byla možná ještě lepší. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Uááá kde berou ten materiál?? Jaký číslo má 911?? Hodiny začínají jedničkou nebo dvanáctkou?? Já při koukání přemýšlela, jak takoví lidi asi žijou, jakou dělají práci, co od života vlastně chtějí, jak si představují svoji budoucnost a jaká je jejich rodina a prostředí ve kterém vyrůstali. Samý otázky, žádný odpovědi. 2,5* Btw. Říkala jsem si, že osm dílů je málo by ale bylo to až až. 😉 A co říct závěrem... snad jen to, že právě pro tyhle lidi nejspíš musí výrobci psát v návodu na mikrovlnky, že sušit v nich něco, co dýchá, není dobrej nápad. /// 30.6.2021 Ve druhé sérii už producenti a tým co to měl na starost moc dobře věděli, koho (jaký typ lidí) vybírat a šli víc na jistotu (nebo mi to tak připadá). Takže se dočkáme mnohem víc párů, motanic, zamotanic, dramatu, sexu. Nejvíc toxickej člověk tam podle mě byl Marvin, na to jakej se zdál sympaťák na začátku to pak slušně rozjel a nikdo mi nevymluví, že na konci prostě jen taktizoval. /// 20.1.2022 Zvyšuju hodnocení o hvězdičku. Je totiž jasný, že má ve mně Too hot to handle věrného diváka. Třetí řada nebyla špatná, i když bych zůstala spíš u osmi dílů, těch deset mi už přišlo dost natažených (a třeba seminář pro jednoho bylo vyloženě vaření z vody). Byla to zase zajímavá parta, i když mi tu škodolibě chyběl někdo fakt roztomile přihlouplej. Favorita jsem neměla, bylo mi líto všech, kteří se hodlali trochu otevřít a (většinou) ta jedna osoba si hned připos*ala gaťky a sekla drápem. ()

Reklama

Marius 

všechny recenze uživatele

Dvadsiatnici riešia slovníkom ženských magazínov problémy teenagerov a cesta k osobnému rastu spočíva v tom, že -nezasunieš. Guilty pleasure ako vyšitý a jediné čo ma držalo pri pozeraní na partu vymastencov "osobnostne rastúcich" každým dielom bolo to, že som nemohol prísť na to, prečo to vlastne pozerám (a triezvy!). Teórií mám niekoľko ale o tom nabudúce. Neviem ako to ohodnotiť takže priemer 5/10 ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ bizáru, na který chce koukat každý druhý, ale chlubit se tím nebude (o čemž svědčí i to, že se tato reality-show ihned dostala do žebříčku nejsledovanějších pořadů na Netflixu). Většina ženské posádky má v hlavě duto a při sledování Haley člověk jen žasne, jak se něco tak neuvěřitelně hloupého dostalo na vysokou školu. Ale to bylo evidentně záměrem tvůrců. Takže pokud se chcete pobavit tím, jak hloupí lidé intrikují a zároveň se snaží "nemít sex", tak je Too Hot to Handle přesně pro vás. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

I já jsem se nechala strhnout "hypem" a koukla se na to na Netflixu. A musím přiznat, že i když je to hrozná blbost, tak jsem se bavila. Upřímně mi to nepřijde nějak horší než průměrná česká reality show. Jednak je oficiálně přiznáno, že to všechno byl záměr, takže odpadá takovýto "jsou fakt tak blbí?" Někteří ano a proto je tam taky vybrali, kdyby tam byli "normální" lidi, byla by to nuda, nikdo by na to nekoukal. Takhle je tu nejeden vtipný či bizarní moment, samozřejmě pak i několik fakt hodně bizarních (a to tak, že i jedna soutěžící prohlásila: "Já jsem se k tomuhle neupsala"), na kterých je vidět, jak ulítlý ten koncept je. Za zmínku stojí i malý počet epizod, které mají každá jenom čtyřicet minut, tudíž to pěkně odsýpá, ne jako třeba česká Superstar nebo letošní český Masterchef (kde se již začíná o předem připraveném scénáři vypadávání soutěžících živě spekulovat), které jsou roztažené na x epizod o každém prdu.... Jo, je to totální guilty pleasure :-D. Výsledné hodnocení je tedy kombinací toho, že na jednu stranu je to strašná hovadina atd., na druhou je to občas fakt prdel. 6/10 ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno