Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Ayush 

všechny recenze uživatele

Žumpa největších rozměrů, tolik mozkových buněk mi šokem nezemřelo ani o víkendu po párty. Jedinej přínos, kterej to má, krom toho, že se můžete pokochat umělýma dudama pokud je to váš styl, nebo se někomu zasmát, je, že člověk zjišťuje, co vlastně v životě vůbec neřeší (protože problémků evidentně existuje mnohem víc, než jsem tušila - udržet se sexy a kůl neni ízy) a znovu a znovu pociťuje vděk za to, co má doma. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Krok 1: Být aro-ace (aromantik-asexuál) bez libida. Krok 2: Člověk by si myslel, že tady by bylo slovíčko profit, ale jelikož jsou peníze sdílené, ve skutečnosti by krok 2 byl spíš měsíc dlouhé facepalmování nad tím, že lidi nejsou schopni udržet své touhy na uzdě. Myšlenka osobního růstu je ale chvályhodná. Nejlepší na celém pořadu jsou sarkasmus a slovní hříčky vypravěčky Desiree Burch (půlka chvály patří vedoucímu castingu, protože všichni soutěžící svou povahou vypravěčce pravidelně přihrávají na smeče, část je však nutno ubrat kvůli blízkosti ke slut shamingu), ale to si člověk může pustit jako případný supercut na YouTube a ušetří tak několik hodin času. Anebo si člověk může pustit The Contest, která celou reality show inspirovala. THTH jde ale o krok jiným směrem. Směrem, který u hodně lidí bude mít určitě šancí být guilty pleasure. ()

Reklama

Jenda.SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento žánr mě doposud zcela míjel a na tenhle pořad jsem se podíval vlastně jen kvůli propagaci na jedné internetové mutaci známého deníku z nejmenovaného holdingu. Myšlenka, že zavřou skupinku osob, v jejichž postelích je větší provoz, než na D1 ve špičce a zakážou jim polibky, nevhodné doteky a jakoukoli formu sexu pod hrozbou pokut, byla tak bizarní, že jsem si řekl, proč se nezkusit podívat. Bylo to horší, než jsem si dokázal představit. Skupina lidí, co popírá Darwinovu evoluční teorii samou svojí existencí, jejíž členové řeší od rána do večera jen s kým si vrznout a nebýt jediného pravidla v domě, patrně by si to tam do 2 dnů rozdal každý s každým, bez ohledu na pohlaví... Snaha psychologů probudit v nich vyšší úroveň myšlení, než kde se s kým spářit, je tím pověstným házením hrachu na stěnu a ani 100 000 USD jako hlavní výhra, ze které se ty pokuty odčítají a poměrně citelné sankce (3000 USD polibek, 6000 USD orál, 20000 USD styk), nevedou k úspěchu, takže nakonec to sami tvůrci fofrem ukončili, protože kdyby to probíhalo tak dlouho, jak původně plánovali, aktéři by všechno během dalšího dne do slova pro***ali a pak už by se totálně otevřela stavidla a Sodoma a Gomora by byly slabým odvarem toho, co by se z toho stalo. Zábavný je na tom vlastně jen ironický komentář, který poukazuje na hloupost těch lidí. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Předesílám: Neřeším, nakolik to bylo hrané. Ani zda třeba jen nepodlehli kouzlu chvíle, aby se po realitce vrátili ke svým špatným návykům. Mínusy: Banda povrchních děvkařů a děvek, prakticky jsem neměl komu fandit (favoritům nejblíže Chloe a Sharron). Plusy: Pohlední a extrovertní soutěžící jsou pro realitku zároveň požehnání ("Ježíš" by mohl vyprávět). Tudíž bylo postaráno i o zajímavou dynamiku, navrch příjemnou lechtivost (zvláště když šlo o ovládání chtíče). Některé katarze byly uvěřitelné, sympatické, ba i dojemné. Nejpovrchnější rychle skončili a působili trapně i na reunionu. Hodnocení po 1. sérii: 55%. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Dvadsiatnici riešia slovníkom ženských magazínov problémy teenagerov a cesta k osobnému rastu spočíva v tom, že -nezasunieš. Guilty pleasure ako vyšitý a jediné čo ma držalo pri pozeraní na partu vymastencov "osobnostne rastúcich" každým dielom bolo to, že som nemohol prísť na to, prečo to vlastne pozerám (a triezvy!). Teórií mám niekoľko ale o tom nabudúce. Neviem ako to ohodnotiť takže priemer 5/10 ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama