Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si to vysvětlit jinak, než že se na mě už definitivně podepsala aktuální situace, ale já jsem to slupla naráz. Je to přesně tak stupidní, povrchní a umělé, jako protagonisti této (ehm) reality show, ale já se bavila. Co mi však hlava nebere, co všichni chlapi vidí na ukázkové instagramové rozhoďnožce Francesce. #guiltypleasure #TeamDavid ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Já vím.. já vím :D kokotina na entou, ale! Ale já jsem potřebovala prostě vypnout mozek na chvíli, odpočinout si a řekla jsem si, tohle vypadá jako dobrá sračka, tam se určitě budu moct pobavit nad hloupostí lidí. A ono jop.. a moc :D Koukat se na zhruba desítku namachrovaných pi*í a ko*otů, co si myslí, že jsou středobodem světa a doslova se chlubí, jak každý večer spí s někým jiným a už ráno si v posteli říkají, koho jiného si přivedou zase večer.... Koukat se na nejhloupější výběr těchto barbín a kenů, kteří neví, kde je Austrálie (kua asi ten z těch 7-4 /jak to berete/ obřích kontinentů na světě, který není Amerika), neví, jak vypadají hodiny (ale zárověň ve stejné větě prohlásí, jak jsou inteligentní myslitelé), kteří se ptají, jaké je číslo na 911 (ehm asi 911).... Koukat se na lidi, kteří o sobě prohlásí "I'm part time model, part time selfie seeker", lidi, kteří prohlásí "My jsme jako ananas a pizza, dokonalá dvojka" (bleh), nebo o sobě řeknou, že jsou teď jako Matka Tereza... Lidi, kteří nedokážou vydržet jeden večer, aniž by se po někom sápali.. Jo občas člověk potřebuje vidět, jak se chovají takoví pamrti (čti koko*dní imbecilové mrdnutí po hlavě) ve výběhu :D ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

V konečným součtu spíš nuda, než cokoliv jinýho. I když se produkce snaží vytvořit drama a konflikt, všechno mi přijde spíš nascriptovaný a trapný než cokoliv jinýho. A stačilo by možná málo, aby to bylo super. Jen zaplati scénáristy Mama ožeň ma a pustit se do té bandy nakonec ne moc pěkných hlupáků na plno. Nedokážu uvěřit, že Netflix do toho narve takový prachy a nakonec to nejslabší je to, co by na tom mělo být nejsilnější - ironický komentář. Takhle to nakonec vypadá, že v té reality show nakonec opravdu šlo o osobní rozvoj a produkci této reality show to sráží na úroveň jejích účinkujících. Dokoukáno, a navzdory prcinkám a ňadérkům, odzíváno. Dvě tuctové pohloupané nemastné neslané insta prciny. EDIT: Chtěl jsem opravit fakt, že jsem použil ve dvou řádcích docela nesmyslně 3x slovo nakonec. Ale nechám to tam jako odstrašující příklad dalším generacím. Vždyť o to mi nakonec jde - nasrat další generace. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo před týdnem řekl, že si tuhle show pustím a během pár dní zvládnu obě řady, tak se budu smát. Upřímně, po prvních deseti minutách jsem to chtěla vzdát, ale od druhé epizody jsem prostě musela pokračovat dál a dál. Neskutecně super blbustka na vypnutí mozku. Update po třetí řadě: pořád 4 hvězdičky, jakmile se do toho člověk dostane, tak prostě nejde přestat. Ctvrta rada: trochu klidnejsi rada (nebo uz jsem si za ty tri predchozi zvykla na mnohe), opet 4*, idealni oddychovka. Pata rada: 3*, uz se vsechny vzorce trochu moc opakuji, navic tu nebylo moc vyraznych postav. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Ty vole já se dívám na reality show :D. Normálně se stydím říct že mě to bavilo. Skupinka byla přesně tak akorát dutá (holka neví číslo na 911?RLY), moderátorka měla skvělej trefnej komentář ke všemu co se děje obohacenej o super boření 4 stěny... A jo celkově můžu říct že jsem se fakt bavil. Hodnotím to samozřejmě v rámci reality show a můžu říct že tohle je mi stoprocentně sympatičtější než nějaká výměna manželek. ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama