Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si to vysvětlit jinak, než že se na mě už definitivně podepsala aktuální situace, ale já jsem to slupla naráz. Je to přesně tak stupidní, povrchní a umělé, jako protagonisti této (ehm) reality show, ale já se bavila. Co mi však hlava nebere, co všichni chlapi vidí na ukázkové instagramové rozhoďnožce Francesce. #guiltypleasure #TeamDavid ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ bizáru, na který chce koukat každý druhý, ale chlubit se tím nebude (o čemž svědčí i to, že se tato reality-show ihned dostala do žebříčku nejsledovanějších pořadů na Netflixu). Většina ženské posádky má v hlavě duto a při sledování Haley člověk jen žasne, jak se něco tak neuvěřitelně hloupého dostalo na vysokou školu. Ale to bylo evidentně záměrem tvůrců. Takže pokud se chcete pobavit tím, jak hloupí lidé intrikují a zároveň se snaží "nemít sex", tak je Too Hot to Handle přesně pro vás. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

5 minút som bol ochotný venovať tomuto výmimočnému projektu streamovacej služby Netflix. Zoberte skupinu najväčších idiotov, zavrite ich spolu do miestnosti, domu či na ostrov a tomu najväčšiemu idiotovi z nich sľubte finančnú hotovosť a vytvoríte tak program pre intelektom podobne vyspelú časť populácie. Áno, nájdu sa ľudia ktorých baví sledovať tychto kreténov a dokážu sa na nich pobaviť k nim však rozhodne nepatrím. Pekné prostredie a kamera v úvode stáli za zmienku, v porovnaní s Big Brother či Mojsejovcami ktorí chceli byť v kóme (možno v dome, v kóme bolo skôr ich publikum) určite príjemnejšie. Keď však so suťažiacimi ma komunikovať hovoriaci kužeĺ to je väčší trash ako farmár či kadibudka v ktorej sa pred duelom jednotlivci vyplakali. Plus hlas ženskej ktorá zkazila dokument Absurd planet ako zlatý kliniec programu. Odpad! už tradične dávam iba ozajstným skvostom, toto je niečo čo sa stále vracia vo viacmenej rovnakej kvalite na úrovni 0%... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přesně ten typ reality show,kterou vlastně oficiálně nikdo nesleduje,ale přesto je první ve sledovanosti na Netflixu.Osobně jsem byl celkem zvědavej co Netlfix provede protože jak Circle,tak Love Is Blind byly se ženou naše guilty pleasure.Tohle jím ovšem nebude a pokud bude (jako že určitě bude) další řada,tak si jí s klidem odpustím.A nebude to ani tak kvůli samotné idee snažit se napravit tupé rozhoďnožky a mnohdy ještě o něco tupější svalovce,stejně jako to nebude kvůli tomu,že jsem dlouho...dost možná nikdy...neviděl pohromadě takovou tlupu pokryteckých nesympatických egositů,ale spíš o to,že dohromady to i přes potenciál dalšího GP prostě nefunguje.I když musím uznat,že mi to přineslo jedno velké poznání a to sice že podobní lidé existují nejen ve filmech...40% ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Předesílám: Neřeším, nakolik to bylo hrané. Ani zda třeba jen nepodlehli kouzlu chvíle, aby se po realitce vrátili ke svým špatným návykům. Mínusy: Banda povrchních děvkařů a děvek, prakticky jsem neměl komu fandit (favoritům nejblíže Chloe a Sharron). Plusy: Pohlední a extrovertní soutěžící jsou pro realitku zároveň požehnání ("Ježíš" by mohl vyprávět). Tudíž bylo postaráno i o zajímavou dynamiku, navrch příjemnou lechtivost (zvláště když šlo o ovládání chtíče). Některé katarze byly uvěřitelné, sympatické, ba i dojemné. Nejpovrchnější rychle skončili a působili trapně i na reunionu. Hodnocení po 1. sérii: 55%. ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)
  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)

Reklama

Reklama