Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Krok 1: Být aro-ace (aromantik-asexuál) bez libida. Krok 2: Člověk by si myslel, že tady by bylo slovíčko profit, ale jelikož jsou peníze sdílené, ve skutečnosti by krok 2 byl spíš měsíc dlouhé facepalmování nad tím, že lidi nejsou schopni udržet své touhy na uzdě. Myšlenka osobního růstu je ale chvályhodná. Nejlepší na celém pořadu jsou sarkasmus a slovní hříčky vypravěčky Desiree Burch (půlka chvály patří vedoucímu castingu, protože všichni soutěžící svou povahou vypravěčce pravidelně přihrávají na smeče, část je však nutno ubrat kvůli blízkosti ke slut shamingu), ale to si člověk může pustit jako případný supercut na YouTube a ušetří tak několik hodin času. Anebo si člověk může pustit The Contest, která celou reality show inspirovala. THTH jde ale o krok jiným směrem. Směrem, který u hodně lidí bude mít určitě šancí být guilty pleasure. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Největší, ale v posledních dnech nejspíše nejsledovanější bizár Netflixu přihrál streamovací lídr do období, kdy je potřeba nejmocnějšího odlehčení. Vzal si na paškál jeden z nejzbytečnějších, byť nejrozšířenějších problémů současné mezilidské komunikace a zaobalil to do osmidílné výpravy za zlepšením těch nejhorších představitelů dnešní nevěrou a intolerancí protkané doby. Primárně je třeba u Too Hot to Handle vypnout a bavit se, ale dá se i několikrát opravdu něco přiučit, minimálně se snažit nebýt takovými individui, jako zdejší soutěžící. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Musíte do toho jít prostě s tím, že je to bizár. Ale i přesto vás to pořád překvapí. Nejvíc času jsem přemýšlela, jestli ty lidi mají v hlavě fakt hnůj nebo to jenom hrají? Dospěla jsem k názoru, že prostě ne každý může být tak obdařen, a že by asi nebyli schopni hrát takový idioty tak dlouho. V tomto bizáru vám jsou představeni jakože strašně sexy lidi, kteří mi teda vůbec sexy nepřišli. Snad jeden kořínek tam celkem ušel. Ale jakmile kdokoliv z nich promluvil, tak se svým sexappealem padal strmě dolů. A o co tedy jde? Zkrátka skupinka "sexy" lidí jsou zavření v luxusní vile a jediný úkol, který mají je... nešukat. Což samozřejmě tyhle dutý hlavy nedávají. Z šílených a plytkých dialogů těchto kreatur vám vstávají vlasy. Takže jestli si chcete odpočinout, cítit se chytře a pobavit se nad skupinkou "sexy" idiotů, tak je to to pravé ořechové. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Reality Show, jejíž princip je být tak opulentně hrdě stupidní, jak jen je lidsky možné, a nutno dodat, že to je překvapivě uvolňující a nesmírně vtipné - pořád mi není jasné, jestli je to záměrná parodie, nebo ne. Ale nakonec to je jedno. Jediný problém, proč se čtyřmi hvězdami váhám, je, že to celkem rychle upadá do monotónnosti a stěží to utáhne i ten nízký počet epizod - nicméně ty šíleně bezstarostně obžerské rozjezdy jsou tak vtipné, že nejde odolat. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

#TeamAccountant. Zábava na jeden víkend, která sice rychle vyvane, ale zároveň v něčem povznese. Podobně jako u jiných reality show ona přitažlivost spočívá ve skutečnosti, že se utvrzujeme v tom, jak jsme lepší než účastníci. Posmíváme se tomu, jak jednají, a bavíme se jejich tupostí. Tady ještě okukujeme údajně totálně sexy lidi, o čemž by se v řadě případů dalo polemizovat./// Pokud se nad show zamyslíte trochu víc (stihnete to třeba u desítek záběrů na toho leguána), tak vlastně zjistíte, jak málo využívá svůj potenciál. Navíc až příliš podobá VyVoleným, přidaná exotika už to o moc nevylepší. Představené workshopy jsou ukázány hrozně odbytě a povrchně, což souvisí také s hlavním neduhem pořadu, kterým je nejasné plynutí času. Show je sestřiháná dravě a dynamicky, ale kde je ukazatel toho, kolikátý den už v resortu jsme? Kde je ten vzrušující odpočet? Kolik těch dnů vůbec bylo? Kdy byl budíček? Pak přichází další otázky… Co vaření, jak se jedlo? Mohli se soutěžící ukájet na záchodě, nebo tam byly taky kamery? Proč nedostávali úkoly nebo výzvy? Mohla to být neskutečná hlína, kdyby měl od produkce každý soutěžící různá zadání. Tady se dočkáme leda toho, že si Chloe jde „vážně pohovořit“ s Korim – tak to je drama! Je to křečovité a je znát, že byla ke kroku navedena. Co nějaké vyřazování à la Kdo přežije? To neskutečně dynamiku ve skupině změní. Lidi tady vůbec nekuli pikle, a to je škoda. Mimochodem to máme fakt uvěřit, že Jesus najednou prozřel, nechal si ujít výhru a odešel? Chce nám produkce namluvit, že všichni předem nepodepsali obří štosy papírů, ve kterých bylo jasně napsáno, kdy smí odejít – a taky onen drobný fakt, že je budou natáčet i na hajzlících (jak později potvrdil Bryce)? Ale teda gratulki – Harry a Francesca prý už mluví o děcku! ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)
  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)

Reklama

Reklama