Reklama

Reklama

Manželský pětiboj

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Československo, 1986, 68 min

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, kde čtyři manželské dvojice soupeří v pěti disciplínách. Pořad moderuje Zdeněk Junák. (Česká televize)

Recenze (3)

topi80 

všechny recenze uživatele

Tady zub času zapracoval, tehdy se na to asi dívat dalo, ale po letech mi to připadalo táhlé a nudné. On asi málokterý z těch starých soutěžních pořadů dnes obstojí. Snad Videostop, který je postavený hlavně na veselých filmových ukázkách. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Brněnské studio ČST a jeho soutěžní pořady byly vždycky trochu jiné... Téma je samozřejmě atraktivní, nicméně provedení je čistě lokální a ve srovnání s Prahou zastaralé. To platí o dílu, který moderoval Zdeněk Junák (1988), starší díl moderovaný Pavlem Lukešem (1986) připomíná alespoň tehdejší průměr, snad i proto, že se mezi porotci objevil Slávek Šimek a vystoupil s Krampoulem v aktualizované scénce, která jinak prošla Zajícem v pytli (na místě Krampoula byla Kluková a pointa vyzněla přeci jenom trochu jinak). ČT zatím reprízovala jen dva náhodné díly, letitá poptávka pořád patří hostování Ivety Bartošové (tehdy na vrcholu s písněmi Útoč láskou, Tichá píseň a Šeptejme). Pokud reprízovat, tak snad celou soutěž, tyhle střípky jen generují zmatky v databázích a diváckých zážitcích. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama