Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Co jsem to sakra právě viděl? Neuvěřitelně ujetá zhovadilost, která nedává vůbec smysl. Možná je to tím, že nemá skoro žádný scénář, v některých scénách jsem vůbec netušil co se děje a zdálo se mi že to nenavazuje. Teoreticky vzato to má potenciál na zábavnou super sračku, ale nějak mě to minulo - možná špatná béčková nálada. Hlavní bourák má sice nějaký ty muskle, ale vypadá celej film dost dementně, jeho parťák kterej zuřivě zatíná břišáky na tom není o moc lépe. A po zdejších komentech jsem čekal větší porci obnažených ženských :) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Fantasy film, ktorý si budeme spomínať hlavne neobvyklému mixu surovosti a prehnanému počtu (a úrovni) nahých scén. Základ príbehu nie je taký zlý – dalo by sa z toho dostať viac. Ale len v rukách lepšieho režiséra a profesionálnejších hercov by z toho mohol byť zaujímavejší výsledok. Pre takýto film až príliš dobré hudobné pozadie. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

Aleix 

všechny recenze uživatele

Jó to byly časy ... na VHS se nám dvanáctiletejm parchantům porna nedostalo , internet nikde , tak tu byl Deathstalker a peříčko na Nově. Fantasy kravina (asi) ani jsem to neviděl celý , ale Válečník Deathstalker co deset minut filmu přefiknul nějakou kost. Jeho kopí bylo víc v permaneci než jeho meč .... Nostalgie :-) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostý trash, který snad ani tvůrci nemohli brát vážně a určitě ho pojali jako parodii na všechny hrdinské fantasy inspirované nedostižným Conanem... Anebo taky ne... Papundeklové kulisy, debilní děj, nesympatický hrdina, který neustále máchá mečem a opíchá všechno kolem sebe co má kozy a dýchá, zástupy polonahých ženštin, směšný záporák... Takhle jednoduše by se dal bez zbytečných keců shrnout celý film, u kterého pochopím celou škálu hodnocení... Já se docela bavil, tak dám za tři a jen lituji, že jsem tenhle šílený kus neviděl jako malý smrad, určitě bych teď zamačkával nostalgickou slzičku... ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se postavě Lou Ferrigna z filmu Cage; největší debil v historii filmu je nemorální a sobeckej Deathstalker, telecí hlava s vlasy jak tekuté zlato, co krade, zabíjí a klátí promiskuitní buchty a ještě se tim "chlubí". Fandit se mu nedá, protože se bitkuje s Mečem Nesmrtelnosti a hlavní boss je slaboch a zbabělec, ale je s ním (a kolem něho) strašlivá sranda. Taky spousta uťatých hlav, nahých ženštin, souloží, prasečích mužů, znásilnění a mocných bitek. A papundeklových kulis a nahých ženštin. A nahých ženštin v bahně a souloží. A prasečích mužů požírajících prasata. A nahých ženštin. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama