Reklama

Reklama

Pohádka o Honzovi

  • Česko O Honzovi... aneb z pohádky do pohádky
všechny plakáty
Animovaný / Pohádka / Krátkometrážní
Česko, 2006, 29 min

Hrají:

Miroslav Moravec (vypravěč)

Obsahy(1)

Honza vyrazí do světa, kde ho čeká mnoho dobrodružství… (CS Film)

Recenze (4)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"A pamatujete si děti, co všechno Honza prožil ?! Ne ?! Tak si to pustíme celé ještě jednou.." Miroslava Moravce bych mohl poslouchat pořád. Ale než tuhle Heřmanovic žumpu, to si radši, Mirečku půjdeme dát jedno cigárko.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Moderní doba si žádá moderní pohádky a tou Pohádka o Honzovi je. Už na první pohled je to zřejmé. Grafika jak z vývojového centra. Mou dceru sice pohádka zaujala, protože Honza bojoval s kdekým, ale za sebe dávám spravedlivé dvě hvězdy. Právě to je dalším problémem. Příběh je žalostně překombinovaný. Honza tak vlastně zažívá v jedné pohádce to, co jinak prožíval hned v několika jiných. ()

oashi 

všechny recenze uživatele

Kabát, kůň, píšťalka, pírko, ubrousek, šupina, boty. Řemeslo žádné, dvě roční služby. A princeznu za ženu odmítl. A mluvení s ptáky ani nevyužil: Vše splácané na hromadu, příběh jen jako konstatování. Charaktery žádné, natož nějaké jejich změny. Vše podané jen vypravěčem, obraz jen jako doprovod, bez hudby. Páté přes deváté, bez logiky příčin a následků: Povídání, které lze okamžitě zapomenout, usnout. Tohle ani nemá čím urazit, jak je to prosté, tak v hodnocení ani netrestám. Resp. zajímavá porážka draka: Bez krve a nechal ho odletět. A šupina byla také originální, že věc sám nepoužil, jen předal, aby si uvězněná pomohla sama. ()

Reklama

Reklama