Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná, sympatická, a přece osamělá prodavačka lístků chicagské nadzemky Lucy Moderatzová platonicky miluje neznámého muže, který si u ní každé ráno kupuje lístek. Sní o tom, že si jí jednoho dne všimne. Jenže místo toho si ona náhodou všimne, jak se dostane do střetu se dvěma chuligány a je sražen do kolejiště. Protože se právě blíží vlak, Lucy neváhá, vrhne se k bezvědomému a stáhne ho z kolejí, čímž mu zachrání život. Teprve v nemocnici se dozví, že jde o právníka Petera Callaghana. Dřív než stačí odejít, nahrne se do pokoje jeho svérázná rodina a všichni ji považují za Peterovu snoubenku. Zaskočená dívka, okouzlená srdečným přijetím, nedokáže v první chvíli říct pravdu, a než se k tomu později odhodlá, zjistí ji rodinný přítel a Petrův kmotr Saul. Lucy mu sice vysvětlí původ omylu, on ji však přesvědčí, aby rodině nic neříkala. Její existence jim prý pomáhá snášet Petrův stav. Jediný, kdo tuší, že něco není v pořádku, je Peterův bratr Jack, kterému se Lucy velmi líbí. Také jí je Jack sympatický, a tak není divu, že se do něj zamiluje. Když se zdá, že zamotanější už to být nemůže, Peter se probere z kómatu. (TV Nova)

(více)

Recenze (184)

nash. 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie postavená na drobném omylu, který se stane oním pověstným kamínkem co uvolní lavinu omylů, nedorozumění a nečekaných komplikací. Svižná, vtipná, občas i dojemná pohodovka, plná hbitých dialogů, romantiky i humoru. A k tomu všemu okouzlující Sandra Bullock ve své zřejmě nejsympatičtější roli. Zábavná, milá i dojemná, třeba ve scéně, kdy sleduje vánoční pohodu u Callaghanových. Jedna z romantický komedií, na které nedám dopustit. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

......nie som extra priaznivec romantických komédii,ale toto je jedna z mála,ktoré "môžem" ....atmosféra Vianoc,jednoduchý príbeh-i keď dosť nepravdepodobný- a hlavne predstavitelia Sandra Bullock a Bill Pullman - mi je sympatické,že sa nejedná o extra krasavcov ako z reklamy,ale že sú skôr sympatickí ako extra pekný...(tým netvrdím že S.B. je škrata :))).....pozerateľné opakovane......OK... ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto typická romance o trojúhelníku, kde všichni mlčí, nic si mezi sebou pořádně neřeknou a nevysvětlí, aby mohlo přijít to "velkolepý" finále. Nepřináší to nic novýho, takových filmů jsou hromady a všechny jsou jak přes kopírák. Občas se divák trochu i zasměje, jinde se zase tlačí s humorem až moc na pilu. Jako rozhodně se najdou lepší snímky tohoto ražení. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Komedie? No, nezdálo se mi. Určitě celkem zajímavá zápletka, ale bylo by to reálný? Já vim, že většina komedií reálných není, ale tohle bylo trochu moc. Ta rodina by musela poznat hned, že to žádná jeho přítelkyně nebyla. Kdyby tam alespoň byly nějaký vtipný hlášky, ale dívala jsem se na to z nudy a nezaujalo mě to, jen jsem chtěla tedy vědět, jak to dopadne. U romantických komedií většinou máte držet palce happyendu, ale u tohodle filmu mi to bylo skoro jedno. Navíc mi tu ani nebyla moc sympatická Sandra Bullock. Znám lepší romantický komedie. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Takový milý průměrný film, který potěší a zaujme. Očekával jsem podle upoutávek vánoční film a dostal jsem jen film odehrávající se o Vánocích, ale Vánoce jsou zde jen cosi druhořadého a nejsou zde tím hlavním, proto film nemohu označit jako vánoční film, ale jen jako jakýsi předvánoční film, který se hodí pustit si nějaký týden před Vánoci, abych se trochu naladil na Vánoce, ale u mne jsou jiné vánoční klasiky, tohle je jen solidně zpracovaná romantika z vánočního období, kdy po celou dobu stojí hlavní hrdinka na dost tenkém ledě, který se může kdykoliv prolomit. Ale riskovat se někdy vyplácí, což tento film dokazuje. V hlavní roli se představuje výtečná Sandra Bullock, která celý film povyšuje svým herectvím a je jednoznačně velkým přínosem pro tento film. Ovšem ani ostatní herci nikterak nezaostávají a takový Bill Pullman zde působí velice příjemně. Dějově je to dobře zpracované, prostě taková klasická pohodová romantika, která potěší srdce diváka a která nenudí. A jak říkám, ten týden před Vánoci film potěší a vyzní v tomto období asi vůbec nejlépe, jak vůbec vyznít může. Já jsem byl tedy docela spokojený a nevidím důvod, proč filmu udělit nějaké slabé hodnocení, za sebe dávám tři hvězdičky. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Film se měl původně jmenovat Coma guy, v češtině Chlápek v kómatu. (kosticka7)

Reklama

Reklama