Reklama

Reklama

Vánoční výsadek

  • USA Operation Christmas Drop
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pečlivá poradkyně političky plánuje uzavření vojenské základny na tropickém ostrově, kde mají zajímavou vánoční tradici. A při tom se zamiluje do sympatického pilota. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

S limonádou se dalo počítat, ale v tomto nápoji bylo ještě platíčko tabletek na oblbnutí. Tím spíš, že akce Vánoční výsadek opravdu asi 50 let funguje, není pravděpodobné, že šlo nejprve o ilegální akci jedné letecké jednotky, kterou usměvavá politička jednoduše prosadila. Z popisku Komedie/ Rodinný/ Romantický je třeba vyjmout Komedie a dosadit Pro tupé. Dávám dvě hvězdy a pokud by někdo namítal, že jsem mohl dát ještě třetí za úžasné a exotické prostředí, tak upozorňuji, že za toto už je ta druhá hvězda. Za film jen jedna. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Hlavná dejová línia je vysoko predvídateľná, no všetko okolo toho je podľa mňa dobre zvládnuté. "Operation Christmas Drop" si ma najviac asi získalo svojim duchom a čarom Vianoc a vykonávať nezištnú činnosť pre ľudí, ktorí skutočne potrebujú pomoc a zaslúžia si ju. Pochválim ale aj našich protagonistov. Alexander Ludwig a Kat Graham sú veľmi šikovní a talentovaní. A vedia ma presvedčiť. Aj ako herci, aj ako postavy. Film má v sebe dobré vianočné kúzlo, ktorému som podľahol. Reálne by si možno zaslúžil trošku nižší rating, nakoľko od začiatku do konca viete presne čo sa udeje a jednotlivé scénky viete celkom slušne predvídať, no je radosť sa pozerať na všetko ostatné. Oceňujem film skôr v tom, čo prezentuje než v tom, čo je. Ako romantická komédia je to klišé. Ako vianočný film má v sebe skutočne veľké čaro, ktoré na mňa zapôsobilo. Vezmite si z toho čo sami chcete. Hodnotenie: B ()

Reklama

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Vo Vianočnom čase zvykne Netflix vychrliť viacero romantických komédií, ktoré si divák pozrie len kvôli tomu, že leží na gauči a má chuť na simplicitné romantické komédie. No toto je už príliš za čiarou a totálna strata času, dokonca aj pri vysávaní či varení. A v podstate ide síce o nenápadnú, no totálne nekritickú americkú propagandu rokov 90tych. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Netflix tam snad každý týden ve středu a v pátek naláduje alespoň jeden film, což by bylo ideální dávkování v případě, že by všechny kousky byly minimálně nadstandardní. A není překvapením, že to rozhodně tak není. Chvilku jsem váhal, zda-li se do Operation Christmas Drop vyhnu a zda na to Ragnarův syn z Vikingů má, aby utáhl film. A musím konstatovat, že mi snímek svojí feel good (a maličko vánoční, což jsem prozatím ignoroval) atmosférou udělal celkem radost a dodalo mi to odvahu to s filmovou rom-com tvorbou nevzdávat. Ano, je to přesně ten typ filmu, kdy po 15 minutách víte, jak film bude gradovat, co se podělá a jak to dopadne, ale vůbec to nevadí, jelikož vás dostane svou prosluněnou výpravou na jeden nádherný ostrov. A hlavně dvojka začne být po 30ti minutách sympatická...7/10 ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Tento film bol tak nudný, ale tak, že človeku stačí vidieť len začiatok a koniec a do myslí si, čo tým tvorcovia chceli povedať. Ako bonus spojili bieleho sympaťáka a afro americkú ženu ako novy trend Netlixu boja proti rasovej diskriminácii v biznise. Prvoplanove, predvidatelne aj keď s peknou pointou, no nič to človeku nedá. Prepla a tým až do konca a je rád, že už idú záverečné titulky. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno