Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (110)

silentname 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som vôbec nevedel čo mám vlastne od filmu "Pánsky Klub" vlastne očakávať. Trailery a upútavky v telke ma skôr pripravovali, že sa môžem dočkať nepríjemne sexuálne ladeného filmu, ktorý ma viac znechutí, než pobaví, no na druhú stranu som nechcel súdiť, kým film reálne neuvidím. A hoci na konci som zhodnotil, že nejde o žiadny filmový zázrak, ku ktorému by som sa niekedy vrátil, som minimálne rád, že som si to pozrel a mohol spraviť svoj názor. Myslím si, že Matěj Balcar ako režisér je celkom okey, no hlavne robí s hercami, ktorí spolu fungujú veľmi dobre. Kristýna Hrušínska a Jiří Mádl sú dobrá dvojka. Bolek Polívka tak trošku neprináša niečo nové do svojej role, ale hrá takého toho typického starého muža, ktorý nám je sympatický, srší optimizmom, má dobrý zmysel pre humor, no niečo sa v ňom ukrýva. Šteindler je naopak chlap, ktorý dokopy by najradšej len balil baby na internete a reálny život so svojou rodinou ho prestáva zaujímať. Martin Leták je pre mňa zase typický chalan, ktorý má veľa rečí, no dokopy to je tak všetko a Zdeněk Žák... k nemu toho moc radšej hovoriť nebudem, aby som nedával moc spoilery. Môžem povedať, že ako oddychovú komédiu som si to užil, no dočkáme sa všetkých klišé, ktoré poznáme a vieme kam jednotlivé línie budú smerovať. Čo však musím pochváliť je Hana Vagnerová, ktorá je tu v role, kde sa nezáujem zmení až v niečo úplne iné a celkom ma fascinovalo, jak presvedčivá v tom bola. Ak sa povie česká komédia, viete asi už čo ale máte od filmu čakať. A v princípe tento film v ničom zásadnejšom nevybočuje. Nemá to situácie, kde by ste sa za brucho chytali, nemá to koncept, z ktorého by sa dalo vytrieskať viac, ani nič výnimočné, čo by stálo za to film vidieť. Iba ak máte chuť na niečo ľahké, predvídateľné a jednoduché. Občas to stačí. Hodnotenie: C+ ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Posledních X let jede tuzemské kinematografie (čest výjimkám) ozajstné bomby. Nevtipná rádoby komedie plná nesympatických postav, navíc špatně obsazených (Šteindler už je na dně dlouhou dobu, ale každou další rolí začínám mít čím dál větší strach o Mádla). Co funguje na divadelním jevišti, nemusí fungovat na filmovém plátně. A v tomto případě měli sexuchtiví pánové zůstat na prknech, které znamenají svět. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No, ale já asi fakt té české filmové tvorbě propadnu. Za poslední měsíce jsem viděl více českých filmů, než za celé poslední roky. Pánský klub na mě vypadl na Netflixu, tak jsem bez jakýkoliv informací dal "Spustit". Ve výsledku mě čekala pochybná sonda plných klišé a stereotypů. Těch se bohužel jako společnost nikdy nezbavíme, tak aspoň na to můžeme koukat jako ad absurdum. Herecky je to docela dobré a jen čekáte jaký charaktery dostanou vývoj. Ale konec je teda docela hořký. Což mě hodně překvapilo. Mám především na mysli Mádlovu linku. Jsem tedy rád, že mě i dnes dokáží filmy překvapit. Znovu bych na to nekoukal, ale jako jednohubka dobrý. (50 %) ()

milbelQ 

všechny recenze uživatele

Vonku počasie, že som so 🐕‍🦺 nemohol ísť von. Takže skúsim pozrieť - zahnať  nudu než prestane ⛈️. Nič veľké som neočakával. Niektorí účinkujúci MŠ,KH, ZŽ atď. sú fakt herci ? A aj ich niekto platí ?  Je to taká ĽAHKÁ neviem či komédia - tragikomédia ?  Na popoludnie, NIE  v iný čas sa ako tak dalo, sem tam som sa pousmial. *** len preto, že ma to ničím nenasralo. Inak hodnotím 3,5 / 10 ()

Overclocker8 odpad!

všechny recenze uživatele

Na filmy už koukám jen minimálně, protože filmový průmysl je jeden velký úpadek, ale co produkuje česká tvorba, to je naprostá tragédie. Další generická oslava nevěry a kukačkovství. Proč je vlastně tímhle tématem český film tak posedlý a omílá ho pořád dokola? Je to vážně už za hranou vkusu a měli bychom si přiznat, že točit prostě neumíme a dál se už neztrapňovat. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Film je adaptací úspěšné divadelní hry Matěje Balcara uváděné od roku 2019 na prknech Divadla Na Jezerce. Ve filmu je i odkaz na toto divadlo, a to v 53. minutě, kdy jde Cyril (Jiří Mádl) na rande s Lindou (Kristýna Hrušínská) právě před Divadlem na Jezerce. (Zdroj: Nikola Hrkl'ová; Divadlo Na Jezerce)
  • O tom, zda má příjmout roli, se Zuzana Žáková radila se svým otcem Zdeňkem Žákem, který ve filmu také hraje. „Když jsem mu volala, jestli by mu to nevadilo, protože bych ho nechtěla přivést do rozpaků, tak z něj vylezlo, že je to přece práce a jsme profesionálové. Nakonec jsme to zvládli, k masáži došlo, ale měli jsme patřičné rozestupy,“ prohlásila Zuzana o jejich společné scéně. (Duoscop)

Reklama

Reklama