Reklama

Reklama

Gólová výměna

(TV film)
  • USA Switching Goals (více)

Obsahy(1)

Sestry Ema a Sam si vyměňovaly svá tajemství, oblečení a teď dokonce i místa. Zatímco divoká Sam je výborná fotbalistka, uhlazená Ema dává přednost takovým sportům jako móda a randění. A tak, když se na fotbalovém turnaji ocitnou v nevyrovnaných týmech, předvedou skvělé kousky, aby si vyměnily místa a přelstily ligu. Do hry totiž patří chytré plány, neuvěřitelné záměny a neustálé vzrušení. Když však na hřišti i mimo ně vypukne chaos, Mary-Kate a Ashley se dají dohromady pro úplně nové dobrodružství. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (14)

quelhar 

všechny recenze uživatele

Ze je skoro cely film oddechove stupidni, to bych byl i ochotny castecne odpustit. Ale neodpustim zaverecnych 10 minut, kdy se hraje "fotbalovy" zapas, ve kterem si trener vezme timeout a o chvili pozdeji napinave ubihaji posledni vteriny zapasu jako v basketu nebo hokeji, proto davam jen jednu a ne dve hvezdy... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zlaté detičky zneužili a napchali ich úplne všade, aby tie dve sestry mohli permanentne ukazovať, že byť dieťaťom a mať herecký talent je obrovský rozdiel. Lezú tak na nervy, až sa z nich obracia dvanástnik. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj na rodinný film pomerne tupé a trápne. Ale ten kto má rád Olsenky tak nech sa páči, bude nadšený... Podpriemer. 40/100 ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Vánoce jsou víceméně jediný čas, kdy jsem schopný si jen tak lehnout na gauč, zapnout televizi a sledovat jakoukoliv komedii, která na mě vypadne. A to i v českém dabingu. V některých vzácných chvílích jsem příjemně překvapen, ale tohle rozhodně nebyla jedna z nich. Nerad to slovo používám, ale tady nejde jinak, tohle byla prvotřídní trapárna. Tohle snad nemůže bavit ani malé děti a jestli si cokoliv z toho odnesou do reálného života, tak to je jedině zle. Při většině keců a pokusů o vtip, které místní postavy vedly, jsem měl chuť jim anebo sobě dát facku na probuzení. Typický americký rodinný špatný film, který představuje většinu toho, co na jejich kinematografii a kultuře nemám rád. Zrychleně jsem si prolítl filmografii těchto dvojčátek a myslím, že kdykoliv je uvidím znovu na obrazovce pohromadě, můžu s klidným srdcem přepnout nebo vypnout. // 20% ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Po niekoľkých rokoch som si zapol telku, že si pozriem nejaký film. Hádajte čo dávali? Toto. Vydržal som na to pozerať, asi len 15 minút a už mi tie Olsenovky začali liezť na nervy. Možno bol zvyšok filmu lepší (HA-HA). Ako to vidím zase si na pár rokov dám s telkou pokoj. Maximálne na športové (ale skutočné) prenosy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama