Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Aby jste si tohle naplno užili, musíte mít opravdu hodně rádi Vánoce (americké, přeplácané, neosobní), nebo milovat Strážce. Ideálně obojí. Být jen fanda komiksáren obecně, nejspíš stačit nebude. Žádná řachanda se totiž nekoná, spoléhá se spíš na absurdno, které celou "akci" provází. Má to být vánočně úsměvné se špetkou dojemnosti....což je. Mě ale tahle infantilní vsuvka moc nesedla a vánoční písně, mi byly spíš protivné. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ty lidi co dávají 5 hvězd to přehánějí jako je to asi lepší než speciál Werewolf By Night, ale 5 hvězd je moc. Paradoxně scény na Zemi jsou lepší než scény ve vesmíru a jak se to přesune na vesmír je to slabší. Potěší Cosmo a jeden vtip s ním na konci dárek pro Draxe ,  Buckyho vibraniová ruka naopak Groot vypadá divně asi nejhůře ze  všech dílů strážců. Možná škoda, že na Zemi neletěla i Nebula mohlo být více srandy.   80 procent. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vianočná výzva 2022 - 27. film - Pôvodne som nerozmýšľal, že by som si toto pozrel, nakoľko som mal obavy, že z toho môže byť poriadna kravina, no nakoniec som sa rozhodol dať tomu celému šancu. Aj z titulu, že odozva bola pozitívna a nakoľko aj "I Am Groot" ma bavilo viac, než som si myslel, že ma bude. A tak sme tu. "Guardians Of The Galaxy: Holiday Special". Čo k tomuto môžem reálne povedať? Pre mňa ide o solídnu zábavu s postavami, ktoré mám rád a vždy ma vedia pobaviť. A fakt, že to dokonca má aj reálnu story ohľadom Mantis ma celkom potešila. Nie je to niečo, čo by som si pustil asi každé Vianoce, ale ako jednoduchá oddychovka to stačilo. Lebo to nikdy neprestrelí do roviny čistej trápnosti. Drax je stále rovnaký ako vždy a vie ma svojim správaním pobaviť. A Mantis je na tom podobne. Úvodná skladba je tiež dobrá a Kevin Bacon sa svojej role zhostil tiež solídne. Plus všetky tie dialógy s ním fungovali. Čo viac dodať? Ako Marvel fanúšik je toto malý predčasný vianočný darček, ktorý potešil. A vôbec som to nepredpokladal. Hodnotenie: B+ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když jsem se doslechl, že James Gunn chce natočit speciál ke Guardians na základě speciálu k původním Star Wars, což byl hroznej fail, vůbec nic jsem nečekal a možná to ani nechtěl vidět. Najednou se to dnes objevilo na Disney + a k mému překvapení jsem si tuhle 45 minutovou oddychovku s mými oblíbenými postavami hrozně užil. A dokonce i ty songy stály za to. Možná to mělo přijít fakt až před Vánocemi, ale zapůsobilo to na mě i před prvním adventem. Což jsem vůbec nečekal a i když to logicky nesedne každému, já vřele doporučuji. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Takový menší melouch obvyklého Strážcogalaktického ansámblu bez fefrmincky (a patrně z tohoto důvodu s poněkud povadlým hlavním hrdinou), který na jednu stranu postrádá obvyklou vtipně Dělovou údernost, nicméně nikterak neurazí a Drax s Pítrovou ségrou mě dokonce několikrát téměř rozesmáli, takže s přihlédnutím ke snesitelné stopáži za tři. ()

Zajímavosti (34)

  • Draxe (Dave Bautista) si turisté spletou s Kratosem z videoherní série „God of War“. (KGBelik)
  • Když Yondu (Michael Rooker) na začátku přijde se slovy: „Co to tu u všech plamenů Ogordu vy dva vyvádíte?“ (v originálu „What in the fires of Ogord y'all think you doing?“), tak se jedná o odkaz na postavu Stakara Ogorda, kterého si ve filmu Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) zahrál Sylvester Stallone. (Kubaaa97)
  • Na skafandru feny Kosmo můžeme zahlédnout nápis CCCP – Sovětský svaz. To je odkaz na Lajku – fenu, která byla za doby Sovětského svazu poslána na oběžnou dráhu a stala se prvním živým tvorem, který se tam dostal. (SpiderBoy)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama