Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

Frca 

všechny recenze uživatele

Není to až taková nuda jako Ms Marvel, ale zkrátka PROČ?! No jo vlastně prachy a merchandising. Prostě blbustka pro ještě menší děti než jejích minulý seriál. Mně se zdá, že Feige už nejspíš začal hulit, protože letošní Marvelovky fakt nejsou nic moc. Nejlepší byl asi Strange, z Thóra udělali neuvěřitelného pitomce... Už by se měli probrat. Mám rád humor, ale všeho moc škodí. ()

Kraty 

všechny recenze uživatele

7/10 pane jo... Jako upřímně? Konečně něco co bylo super :0 Po nudné a nezajímavé Ms. Marvel a přehnaně vtipkujícím Thorovi, který UŽ nemá žádnou charakterovou hloubku... Tu máme něco co je opravdu fajn. Reálně lepší než jsem čekal. Animace je dosti kvalitní, humor někde na úrovni kde se malé dítě zabaví a kde se dospělý mile rád pousměje. Jednotlivé příběhy a zážitky Groota mi přišly docela random. Neříkám nic je to stále jen a pouze nevinná zábava o stopáži 5 minut pro menší diváky. Jsem spokojen s výsledkem. ()

Reklama

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Disney se potýká s tím, že jim streamovací služba zřejmě tolik nevynáší, jak si mysleli, kdy zainvestovali velké množství projektů... včetně minipříběhů o Grootovi. Jde víceméně o variaci na klasické grotesky, kdy malý stromeček zažívá nejrůznější dobrodružství. První série byla taková decentní, ale u druhé jde již vidět, že tvůrci schválili pomalu každý nápad a příběhy jsou již více ztřeštěné. Tam to pak zachránila závěrečná epizoda, kdy využili Watchera, jinak je celý projekt velmi průměrnou záležitostí. Děti to určitě zabaví, ale osobně bych jim radši pustil něco kvalitnějšího. Hodnocení: 60 % ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

I am Groot je oddychová jednohubka, ktorá síce neprináša nič nové, ale aspoň sa na ňu dobre pozerá. Celý tento krátky seriál (neviem, či to môžem seriálom vôbec nazvať) je postavený na Grootovej obvyklej roztomilosti a zábavnej nevedomosti, no a na tom stojí aj veľká časť vtipov. Áno, humoru je v každej epizóde akurát a podľa mňa je jedno v akom poradí si ich človek pustí, pretože na seba ani v najmenšom nenadväzujú. Ak máte aspoň trochu radi Groota, videli ste prvých Strážcov galaxie a máte voľných dvadsať minút, ktoré treba nejako využiť, tak toto je dobrý kandidát. Dávam 6/10, aspoň za snahu... ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Kdo si toho malého Groota ve dvojce Strážců nezamiloval? Tohle bylo tak správně praštěné, že jsem se chechtala nahlas u každé epizody - několikrát. Klidně bych jich brala víc. Když už máme i filmy s těmi žlutými pidižvíky, jimž nerozumíme ani slovo, proč ne i tohle. U postavy zjevivší se na konci mě jen trochu zamrzela odfláknutá grafika, ale jinak snad není co vytknout, je to vtipné, je to roztomilé, je to prostě Groot. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se neobjevil název seriálu. (LUKICKK)
  • Tato krátká epizoda připomíná Grootovo první vystoupení v komiksu z roku 1960 („Tales to Astonish #13“), kde byl vyobrazen jako obří monstrum pustošící New York, zatímco relativně malí lidé pod ním prchají do bezpečí. (KGBelik)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama