Reklama

Reklama

‘Ohana: Rodina je poklad

  • USA Finding 'Ohana (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva sourozenci z Brooklynu tráví léto na ostrově O’ahu, kde jim příbuzní pomáhají objevit jejich havajské kořeny během dobrodružného hledání ztraceného pokladu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Toto Buráky nemá šanci ohrozit, vtip takřka žádný, již zde zmiňované přepálení emočních scén.. hlavně ta v té nemocnici, která hned zvidtelnila, že Branscombe není žádný top herec, hodně neobratná snaha o jakési přiblížení se hawaiské kultuře a jazyku... jediná povedená věc byla ono kratičké shledání se s duchem jejich otce.. na dvě hodiny filmu se mohli snažit daleko víc. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak niekomu prišla taká DORA A STRATENÉ MESTO, ako nadpriemerná dobrodružná jazda, bude nadšený aj z tohoto. Oba filmy sú si v mnohých ohľadoch podobné, najviac v tom, ako sa maximálne sústreďujú na malých a mladších divákov. Nieje to však mínus, len je to proste film pre konkrétnu skupinu diváctva. Nostalgikov a skorej narodených, poteší malé cameo Ke Huy Quana ( znalci vedia ). ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rodinná akční podívaná od Havajanů do celého světa skrz platformu Netflix. Překrásné prostředí, odkazy na filmy a seriály, které se tam natáčely - hlavně Jurský park a Ztraceni, a především příjemný dětský Indiana Jones feeling, který se filmu jednoznačně neodpáře. Příjemná odpočinková záležitost. Plus s celou řadou odkazů na geocaching, což já tuze rád. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Akceptovateľný rodinný film, v ničom síce výnimočný, ale mne nejaké poučenie dal. Ja som si doteraz pod Hawajom doteraz predstavoval nechutnú pizzu, žiarivé slnko a krásne ženy typu Nicol Scherzinger či Stacy Kamano z Baywatchu. Tu som však so sklamaním zistil, že skutočne nejde o reprezentatívnu vzorku a že väčšina havajských feminín po štyridsiatke má nezvratnú tendenciu smerovať k strojom ťažkotonážnej povahy. Nevadí, učíme sa celý život a aspoň som si ušetril cestu. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Po filmu Dora a ztracené město, z kterého jsem byl uchvácen i ve věku 27 let... Tak jsem vyzkoušel tento film, který vypadal dost podobně zpracovaný jako Dora až na jeden rozdíl.... Tady vůbec nic nefunguje, alespoň mi to tak přijde. Prostě tohle nějak nefungovalo. Herci nuda, příběh byl oukey, charaktery nuda, vtipy nebyli vtipné, vážné scény nebyli vážné... prostě mi to vůbec nepřišlo dobrý. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama