Reklama

Reklama

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil


Ztracená v Los Angeles (E01)

(epizoda)
  • USA Lost in Los Angeles
Dokumentární / Krimi / Mysteriózní
USA, 2021, 54 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi dávno luxusní hotel Cecil je pochmurným svědkem zmizení Elisy Lam. Videozáznam z hotelového výtahu vyvolá vlnu pátrání. (Netflix)

Recenze (3)

Radko 

všechny recenze uživatele

Dokumenty, cielene pripravované predovšetkým na čo najširšie globálne použitie a maximálneho zisku, sa navzájom podobajú ako vajce vajcu. Zároveň sú formálne čímsi blízke načančaným knižným bestsellerom. Tak aj tu - úvodná trojminútovka pripomína stručnými heslovitými vetami, prestrihom a krátkymi vetami z nasledujúceho deja obálky populárnych kníh, na ktorých sú povystrihované obdivné a cituplné reakcie lákajúce k predaju produktu, ktorý skrýva zaručene atraktívny obsah. Divák je nalákaný. Zvyšné 50 - minútové predstavenie s mysterióznou video pointou, lákajúcou k druhej časti, môže začať. Záhadne zmizla mladá žena. Počaroval jej snáď duch hotela s nelichotivou povesťou? ()

Reklama

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Objevil jsem to náhodně a jelikož mám rád takovéto tajemné a mysteriózní záhady, tak jsem se rozhodl se na to podívat a vůbec nejsem zklamaný ze svého rozhodnutí, je to pojato ve stylu dokumentu, což je moc fajn a rychle vás to zaujme. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody je ukázáno, že Elisa zmizela v roce 2013. Krátce poté se objeví obrazovka, na které je vidět, jak Elisa dostává textovou zprávu od své matky na iPhonu s „výřezem“ v horní části displeje. „Výřez“ byl poprvé představen na iPhonu X v listopadu 2017, takže není možné, aby Elisa měla tento iPhone v roce 2013. (LUKICKK)

Reklama

Reklama