Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Tak na tejto super veci som vyrastal, už ako 3-4 ročný spratok som na tom fičal s otcom, vtedy som síce ešte tomu humoru moc nerozumel, vždy som sa zasmial keď aj otec, len aby som bol zaujímavy, a pri tom sa čudoval na čom sa smeje, ani neviem prečo som to vlastne pozeral:D:D, ale keď som vyrástol a znovu pozrel hneď som vedel na čom sa otec toľko rehotal:D:D proste brutalná pecka plná anglického humoru v podaní brutálneho komika Bennyho Hilla. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Čtvrtstoletí nás už sice jeho úsměv šibalský neobhospodařuje, ovšem na vyloženě geniální počiny-navíc v té době poměrně odvážné, v nejrůzněji podaných scénkách a především groteskách se stálými kumpány vzpomínám(ještě z porevoluční Polské Tv)hrozně rád!!!A velice mile jsem se bavil i nedávno z náhodně objevených Dvd v doprodeji;jenom nechápu, proč takovýhle vysoce inteligentní humor, alespoň čas od času, nevysílá jakákoli z těch mrtě všemožných stanic, ládujících ubohoučkou novátorskou produkci podobného ražení. ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

10/10 Mazakr, ktery by uz uz meli uvolnit na DVD namisto vsech tech pitomosti... kam se hrabe Atkinsonuva Fazole... A ty baby v minisuknich... Mimochodem jedna scenka ze vsechny - kdy reporter ve studiu zpovida francouzskeho avantgardniho fimare: - uzasny film, nelepsi, co jsem kdy videl. to jak jste stridali cernobily film z barevnym - ale to je omyl, my jsme na konci nataceni uz nemeli zadny barevny film, tak jsme museli natacet na cernobily... aha, skvele bylo i to ze jste v ramci autenticity nataceli na mobilni kameru - no, to bylo proto, ze jsme nemeli trojnozku... aha, a v neposledni rade ten symbolicky pes v poslednim zaberu, nesouci poselstvi, ze zivot je pes - coze? tam byl pes? kdybych to vedel, zabil bych tu svini, jeno to ocurava trojnozky a ty pak reznou... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Minimálně polovina scének je takových nicneříkajících a nevtipných, ale ta druhá je absolutně špičková a většina dnešních komiků by se z nich mohla učit. Tím nejlepším jsou samozřejmě zrychlené groteskové naháněčky, kde rozhodně nikdy nemůže chybět sám Benny a k němu minimálně jedna spoře oděná holka. To vše za doprovodu jedné z nejlepších melodií historie. 75% ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že skeče Bennyho Hilla jsou velice nevyrovnané. Vybrat a sestříhat jen ty opravdu vtipné, mohlo by vzniknout něco geniálního. Mezi scénkami výbornými (nejraději mám když se nemluví a film jede zrychleně jako u grotesek) jsou bohužel i scénky, které jdou do ztracena - pointa je často slabá, nebo není vůbec. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama