Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to Betty, Manuela, Rosalinda, Kassandra, Kachorra nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Chtějte mě klidně ukamenovat, ale mě se tahle telenovela líbila. ---řekni tomu svému netopýrovi ať vylétá ze své díry až po setmění--- prostě různé fráze mě dokázaly v jinak všedním týdnu rozesmát. Neříkám, že je to nějaké veledílo ale určitě to v tom zajetém kolejišti nesmyslných telenovel byla příjemná změna. ()

Reklama

Davej 

všechny recenze uživatele

Doneslo se mi, že Ošklivka jezdí ve Škodě Fabii a tak přidávám hvězdičku k běžnému telenoveláckému hodnocení. Kdyby se automobily této značky objevovaly ve všech pořadech tohoto druhu, možná bych si seriály jiho- a středoamerické provenience dokonce oblíbil, tím ovšem netvrdím, že bych se na ně díky tomu začal dívat:) Ať žije HDP. ()

aileen.bp 

všechny recenze uživatele

Proč tolik odpadu? Protože je to telenovela? Soudě podle komentářů si někteří z vás přečetli pouze název a ihned dospěli k závěru, že jediný rozdíl mezi touto a "běžnou" telenovelou je pouze v tom, že tentokrát o své štěstí nebojuje kráska, jenže tomu tak opravdu není. Tento seriál má šmrnc, vtip a uznávám, někdy i hloupé dialogy, ale postavy jsou lidské, nikdo není dokonalý a ani zlý, jak to v počinech tohoto žánru bývá. Hlavní hrdinka celou novelu nefňuká, jak je k ní život nefér, nejsou zde vraždy, vyměněné děti, závažná rodinná tajemství, a jak už jsem řekla, každá z postav má něco do sebe. ()

Vesman 

všechny recenze uživatele

Ano, přiznávám se, tuhle telenovelu jsem sledoval a to dokonce její značnou část, ptáte se proč...v základu to byla stejná bbost jako ostatní podobné produkty, ale aspoň tam bylo relativně dost momentů, u kterých jsem se nasmál, proto hodnotím tak jak hodnotím. Naívc všimli jste si, že na IMDB má ošklivka hodnocení 8 z 10? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama