Reklama

Reklama

Recenze (10)

otík 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra, skvělý vizuál i hlas Batmana, ale jinak nic jiného než snůška keců. Kromě úvodní akce vlastně nic, co by stálo zato. ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele

Mixed feelings počin. něčím je to super, na svoje rozpočty, ale něčím (jistá teatrálnost herců a taková klišovitost v dialozích) mě to děsně rozčiluje. Rozhodně lepší, než třeba Schumacherovy pokusy. Michael Madsen by byl skvělá volba pro Bullocka i v Áčkové adaptaci. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

OM Fucking God! Umřel jsem a přišel do DC nebe. Další důkaz, že DC, Star Trek aj. frančízy, by měli dělati fandové. Kteří i tímto dokazují, že to sakra jde i bez toho zvráceného předělávání. Věřte tomu nebo ne, ale fakt máme hafo kvalitních růžových herců. Není to jen fáma. Přirovnal bych to k počinu Predator: dark ages. M.Madsen jako Bullock je prostě dokonalý a silně typově mi připoměl toho z tv Gothamu. Kéž by Kara někomu takovému stála za podobně vystajlovanou lahůdku. Trochu by se tím rehabilitovala po té CW píí... Asi si každý z toho vezme pro něj, ten nejsilnější vliv, ale já v tom vidím svébytnou variaci na dodnes geniální hru/sérii Arkham asylum. A trochu toho Nolana. Burtona o něco více. Batman 100% Joker 100% Hugo Strange 100% Poison Ivy 300% (oh, boy) Harley Quinn 100% Margotka má konečně hranou konkurenci, Catwoman 360% etc., etc. Pokud by to bylo možné, dal bych jim prachy na 2h biják a nikdo by už nepotřeboval d Betmena od Reevese. Šišlavý Bale je i tímto, satanžel pomalu ale jistě...zapomenut. Bylo to pěkné Kristiáne, ale tvou éru již odvál neúprosný DC time. Přímo..dr.Tyme.;-) Keaton...Affleck...Porter. Sic! P.s. ano, umírání je snadné. Když jsou filmy jako tento. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nechci vypadat jako škarohlíd, ale v tom filmu se absolutně nic nestalo. Od studia Bat in the Sun jsem teda zvyklý na lepší věci. Dobrá je leda atmosféra a účast slavných jmen. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama