Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Proč došlo ke zrušení hrané Zeldy?

Proč došlo ke zrušení hrané Zeldy?

04.02.2021 Autor dO_od

Možná si ještě vzpomínáte na oznámení z roku 2015, že Netflix pracuje na hrané adaptaci kultovní herní série Legend of Zelda. Jenže krátce na to jsme se dozvěděli, že Nintendo – vývojářská společnost stojící za Zeldou – z projektu rychle vycouvala a žádný seriál tak nevznikne. Fanouškům tehdy nijak nepomohl ani fakt, že v podstatě nebyl udán ani pořádný důvod pro zrušení adaptace. Ten se tak dozvídáme až nyní, o nějakých pět let později.

 

Adam Conover, scenárista, který měl tehdy projekt na starost, nyní v podcastu The Serf Times prozradil, že důvodem zrušení byly ve skutečnosti leaky, které někdo z Netflixu vypustil na veřejnost. Nintendo se totiž bálo, že by případný neúspěch na poli hraných seriálů mohl značce ublížit, a jelikož zástupci Netflixu nedodrželi slovo a projekt leaknuli novinářům ještě předtím, než vůbec měli tvůrci šanci něco ukázat, rozhodli se šéfové Nintenda okamžitě zrušit nejen chystanou Zeldu, ale i adaptaci Star Fox, další slavné herní značky. Co je horší, že se tvůrci obou projektů vše dozvěděli až z médií.

 

Každopádně Nintendo si zjevně chce dát s adaptacemi svých sérií záležet, v roce 2022 bychom se pak měli dočkat nového snímku Super Mario Bros., takže kdo ví. Pokud se filmu zadaří, třeba se ještě hrané Zeldy v budoucnu dočkáme. Tak či tak, těžko si představit, že by se ještě Nintendo někdy obrátilo právě na Netflix, ve který po leacích zcela ztratili důvěru.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

včera

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Reklama

Reklama