Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Tom Cruise si zahraje ve filmu Alejandra G. Iñárritu

Tom Cruise si zahraje ve filmu Alejandra G. Iñárritu

23.02.2024 Autor Jokolo

Tom Cruise (MagnoliaSpalující touha), jehož mnozí nazývají poslední opravdovou velkou hollywoodskou hvězdou, se nedávno v ohromné dohodě upsal spolupráci s Warnery, pro něž by měl produkovat několik velkých filmů, v nichž by si měl zahrát i hlavní role. Posléze přišly zprávy o tom, že se zároveň pro Paramounty vrátí do kokpitu v pokračování megahitu Top Gun: Maverick, takže konkrétní dopady této spolupráce se zatím nedostavovaly. To se teď naštěstí změnilo. Zdá se, že i Cruiseovi totiž dochází, že ve svých 61 letech nemůže donekonečna stavět na neuvěřitelných kaskadérských výkonech a akčních bijácích, a tak trošku mění směřování své kariéry směrem ke spolupráci s velkými autory.

 

Nedávno se tak objevily zvěsti o tom, že se Tom možná objeví v Tarantinově nadcházejícím snímku The Movie Critic. Dále Cruise projevil velký zájem o zopakování spolupráce s Paulem Thomasem Andersonem, jenž v současnosti natáčí film s Leonardem DiCapriem. A teď je potvrzeno, že si v rámci smlouvy s Warnery zahraje v příštím snímku oscarového režiséra Alejandra G. Iñárritu (21 gramůREVENANT: Zmrtvýchvstání). Ten se naposledy vytasil s dramatem pro Netflix Bardo, falešná kronika několika pravdjinak jsme od něj poslední celovečerák viděli před téměř devíti lety. O nadcházejícím filmu s Cruisem ale zatím není známo nic, jen to, že na jeho scénáři pracoval Iñárritu s Alexanderem Dinelaris a Nicolasem Giacobone, tedy se spoluscenáristy oscarového BirdmanaDěj i název filmu tak zůstávají pod pokličkou.

 

Spolupráce s velkými autory se tak rozjíždí náramně. V nedávném článku od Variety se navíc profláklo, že v rámci smlouvy s Warnery měl Cruise setkání s jejich vedením, tedy Michaelem de Lucou a Pam Abdy. Na schůzce údajně Tom projevil zájem o Tarantinův film, objevování se ve snímcích velkých režisérů na úkor akčních filmů, ale také se prý konečně mluvilo o pokračování Na hraně zítřka, jež se omílá už téměř deset let. My budeme rádi za cokoliv z toho.

Reklama

Související novinky

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

19.04.2024

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Brad Pitt krouží kolem desáté tarantinovky

Brad Pitt krouží kolem desáté tarantinovky

02.02.2024

Co se týče současné tvorby oblíbeného režiséra Quentina Tarantina, už nějakou dobu víme, že jeho desátým a podle tvůrcových vlastních slov také finálním filmem má být chystaný snímek pojmenovaný The… (více)

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024 Reklama

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

30.01.2024

Lamentovat nad tím, že vznikají anglicky mluvené remaky světových filmových hitů, by už nemělo příliš smysl. Občas z toho může alespoň vzejít fajn snímek, který podnítí zájem o danou látku, případně… (více)

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

18.01.2024

Warneři si nejspíš připíšou další hit, alespoň po kvalitativní stránce. Do nového filmu se jim totiž podařilo zlákat samotného Leonarda DiCapria. Co je ale přednější - od Scorseseho přechází DiCaprio… (více)

Třetí Top Gun se řítí

Třetí Top Gun se řítí

12.01.2024

Top Gun: Maverick, který před rokem a půl zboural kina, je nejúspěšnějším filmem megastar Toma Cruise a celosvětově si doletěl pro 1,5 miliardy dolarů. Bylo tedy jen otázkou času, než Paramount… (více)

Tom Cruise se vrací k Warnerům

Tom Cruise se vrací k Warnerům

10.01.2024

Když byl Tom Cruise ještě jednadvacetiletým mladíčkem, jeho průlomem byla role Joela Goodsena, jenž si ve filmu Riskantní podnik chtěl vyhodit z kopejtka. Ten vzešel ze slavného studia Warner… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

dnes

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

včera

V pátek 26. dubna 2024 se v bratislavské budově Slovenského rozhlasu uskutečnil 13. ročník předávání slovenských národních filmových cen Slnko v sieti, na nichž byly oceněny výrazné počiny a tvůrčí… (více)

Reklama

Reklama