Reklama

Reklama

Ondřej Kočí

Ondřej Kočí

Biografie

Ondra Kočí se narodil v Jablonci nad Nisou. Odmalička věděl, že chce být herec a moderátor. Navštěvoval kurzy herectví a několikrát vyhrál krajská pěvecká kola. Vystudoval herectví na VOSH Herecké v Praze v Michli. Účinkoval v divadle PiDi na Letné. Má za sebou role např. „Sen Noci Svatojánské“ – Lysander, „Poprask na laguně“ – Toffolo, „Rodina je základ státu“ – Hubert Bonney, „Strakonický Dudák“ – Švanda Dudák. Zahrál si hlavní roli ve videoklipu Jiřiny Anny Jandové Narovnaná v zádech.

Jako moderátor působil v rádiu Zlatá Praha. Svůj hlas propůjčuje i na reklamy pro rádia. Moderoval také soutěžní pořad Film Kvíz na TV Barrandov. Do širšího diváckého okruhu se zapsal stálou rolí advokáta v seriálu Soudkyně Barbara, či jako exekutor v Ordinaci v Růžové zahradě 2.

Televizní diváci ho také znají z pořadu Top Star na TV Prima a Slavní na TV Seznam, kde vyzpovídal slavné osobnosti. Často točí rozhovory ve španělštině. Za připomenutí stojí rozhovory s Enriquem Iglesiasem, Natalii Oreiro či Álvarem Solerem.

Ondřej Kočí hrál také v divadelním souboru Divadlo Komorní Svět.

ČSFD.cz

Herec

Filmy
2014

Stranger (studentský film)

2013

Křídla Vánoc

Reklama

Reklama