Reklama

Reklama

Karel Fischer

Karel Fischer

nar. 19.01.1996 (28 let)
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko

Biografie

Karel Fischer se narodil 19. ledna 1996 a už od mala miloval kulturu. Už v dětských letech sledoval akční dobrodružství Jamese Bonda, stával se fanouškem Star Wars a dokázal ocenit kvalitu všech tří Kmotrů. Čím byl starší, objevoval více filmů a stával se fanouškem i herních a seriálových titulů. Začínal si uvědomovat, že chce sám vytvářet filmové, herní a seriálové světy a ze svého koníčku, chce udělat stálé zaměstnání. A tak už v ranních letech popsal celé bloky a štosy papírů svými vizemi, náměty a nápady na různé filmy či hry.

Škola pro něho nikdy nebyla důležitá a tak se snažil nějak vyniknout a začít si vytvářet kariéru. Zjistil, že může mít na internetu vlastní rádio, které pak každé odpoledne pouštěl svým kamarádům a známým, kteří mu to chválili. V rádiu pouštěl nejaktuálnější muziku a sám rádio moderoval. Začínal zjišťovat, že i moderování by ho jistě bavilo a s mluveným slovem tak neměl žádné problémy, nicméně rádio neposlouchal takový počet lidí, jaký si Karel představoval, a proto objevil novinařinu a začal psát. Psal samozřejmě o své největší zálibě a to o filmech, hrách a seriálech. Díky tomu poznal spoustu nových lidí a kontaktů, začal objevovat skutečně důležité věci ve filmech a měl ještě větší zápal pro samotnou tvorbu filmů. Když už mu novinařina nestačila a chtěl pokračovat dál, dostal se ke scenáristice. Začal psát scénáře pro menší herní INDIE tituly a pro různé menší projekty, dále vyhrál cenu za minutový snímek The Way a snažil se pracovat jako stážista u různých studií.

Jeho nejoblíbenějšími filmovými žánry jsou Thriller, Drama a Akce. Zbožňuje Sci-fi, jelikož nemá žádné limity a zábrany. Stále sleduje nové seriály a dění na poli filmů, her, seriálů a hudby a dost se zajímá i o samotný bulvár. Jeho velkými režijními idoly jsou Christopher Nolan, George Lucas, Quentin Tarantino, Clint Eastwood a samozřejmě mistr všech mistrů Steven Spielberg. Vždy se inspiroval kulturou Velké Británie a USA.

Marek "jurama525" Juras

Režisér

Pořady
2013

Česká Šou

Host

Pořady
2013

Česká Šou

Reklama

Reklama