Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Obsahy (6)

Nimic

Nimic (2019)

Profesionální violoncellista, ztvárněný hercem Mattem Dillonem, náhodně potká v metru podivnou cizinku, která bude mít na jeho život nečekané a dalekosáhlé následky.

Capone

Capone (2020)

Snímek zachycuje nechvalně známého Al Caponeho (Tom Hardy) v jeho 47 letech. Al Capone si odpykával svůj trest ve věznici v Atlantě ve státě Georgia a následně v Alcatrazu. Příběh zachycuje dobu, kdy je předčasně propuštěn z důvodu jeho zhoršujícího se zdravotního stavu. Capone nyní trpí vážnou demencí na následky prodělané syfilidy a jeho manželka Mae (Linda Cardellini) je momentálně to jediné, co má, načež ho začíná stíhat jeho násilná minulost.

Inception - Making of film

Inception - Making of film (2010)

Dokument o natáčaní filmu Počátek. Christopher Nolan detailně zobrazuje natáčení, přípravu, rozhovory s účastněnými herci a některé nevydařené nebo nepoužité scény z filmu.

Hollywoodské novinky

Hollywoodské novinky (2010) (pořad)

Krátký pořad, který zahrnuje nejaktuálnější zajímavosti okolo nejvetších hvězd hollywoodského šoubyznysu, natáčení nových filmů nebo trháků, které se v blízké době budou natáčet.

Všechno musí pryč

Všechno musí pryč (2010)

Will Ferrel začne popíjet alkohol a následně přijde o práci i manželku, která mu navíc vyhodí všechny jeho věci na trávník před dům, které se bude snažit prodat v naději, že získá nějaké peníze. Když v tom najednou přijede nový soused, který bude klíčem k získání jeho starého života.

The Chancellor Manuscript

The Chancellor Manuscript (2019)

Spisovatel Peter Chancellor (Leonardo Di Caprio) napíše román o Washingtonských politicích ovládaných skupinou vyděračů. Chancellorův rukopis se ale dostane do rukou vládním agentům, kteří začnou spisovatele pronásledovat, neboť se domnívají, že on sám je autorem spiknutí.

Reklama

Časové pásmo bylo změněno