Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Poslední recenze (11)

plakát

Kovboj Bebop: Lovec odměn (2001) 

Neuvěřitelná výtvarná a krativní podívaná, tématicky mě film ohromil. Budoucnost, kolonie mimo Zem, přesto všechno vypadá všedně, a kdyby to nebylo řečeno a ukázáno, nepoznali byste, že jde o Mars a to se mi moc líbilo, přijde mi to realistické, však od příchodu smarphonů a střílení lidí do vesmíru se toho v běžném životě tolik nezměnilo, jediný rozdíl je v tom, že jen nosíme svítící obdelníčky, do kterých z nudy koukáme, ale pořád žijem ve stejných cihelných barácích, jako před sto lety. Postavy jsou mi sympatické a působí rozmanitě, občas nastane nesmyslné filosofování o doslova ničem, které bylo trochu únavné a hlavní hrdina se zvláštně rychle zotavil z prostřelení do hrudníku, žeby medicína pokročila? Nevím, ale vím že bebop byla jízda a ještě mě čeká serial, jsem vděčnej, že jsem dal na doporučení kamaráda a objevil tento klenot.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Udûn (2022) (epizoda) odpad!

Já bych vážně chtěl mít ten seriál rád, ale když se v každém díle objevuje víc a víc logických zákysů, kvalita všeho strmě s každým dílem klesá tak, že mám pocit že půl z té miliardy dolarů vynaložily na intro, které vypadá jak bitva z Warhammeru a zbytek nějak doslepují. Je fascinující, že jde zároveň o první díl, kde se galadriel nechová vyloženě jako Karen, která chce mluvit s manažerem a dokonce proběhlo pár dobrých dialogů. Ale já prostě nechápu, jak je možné mít v jednom díle tolik chyb ve scénáři, to je jako kdyby každou scénu psal někdo úplně jiný a jsem rád že všechny zabil pyroplastický proud ze sopky, protože pro mě je tohle konec seriálu, jistě, je mi jasné, že v Amazonu nevědí že vybuchující sopky zabijí lidi a tak těch přes sto stupňů horký vzduch nějak přežijou, wizard did it, somehow.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Poslední Duel jsem si užil mnohem více než Dunu. Mam rád středověké filmy a kostými mi přišli autentické, víceménně... Film trpí klasickým klišé roztřesené kamery při akci, zmateného boje, kde se na velké ploše všichni navzájem rubou místo toho, aby měli vojáci nějaký smysl pro organizovanost a formaci a nakonec klasický neduh, hlavní hrdina vždy zásadně bez přilby. To vše bylo ale pro film vedlejší a tak jsem ochotný přimouřit oči při hodnocení nad těmito detaily. Možná mohl být film trochu barevnější a bez šedého filtru.

Poslední hodnocení (534)

Reklama

Poslední deníček (6)

Stovka

Za dva roky sto nových hodnocení, taky hodnotím mnohem přísněji, nojo, ze mě bude starej mrzout.