Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (2022) (TV film)

Hlavní představitelé veleúspěšné série o mladých kouzelnících dle knižní předlohy spisovatelky J. K. RowlingDaniel Radcliffe, Rupert Grint a Emma Watson – se poprvé od premiéry prvního dílu série o Harrym Potterovi připojí k filmaři Chrisi Columbusovi, režisérovi prvních dvou filmů, a k dalším členům obsazení ze všech osmi filmů Harry Potter v retrospektivním speciálu HBO Max na oslavu výročí 20 let od vydání prvního filmu této kouzelnické série.

Kanál Svobodného přístavu

Kanál Svobodného přístavu (2016) (pořad)

Kanál Svobodného přístavu přináší hluboké rozhovory a přednášky o anarchokapitalismu, ekonomii a svobodě. Tereza Urzová a Martin Urza zvou do studia zajímavé hosty ze všech odvětví, jsou otevřeni diskusi s každým a dávají divákovi možnost utvořit si na probírané téma vlastní názor. Jak sami moderátoři uvádějí: „Cílem Svobodného přístavu není přimět všechny k souhlasu, ale především vést k diskusi a zamyšlení.“

Černá kráska

Černá kráska (2020)

V tomto rodinném filmu sledujeme cestu krásné divoké klisny se jménem Beauty (angl. kráska) od jejího narození na divokém západu, po její chycení a zkrocení lidmi. Chycena a odvezena od své rodiny se divoká klisna ocitá na místě zvaném Birtwick Stables, kde se setkává s náctiletou dívkou Jo (Mackenzie Foy). Obě mají podobný životní příběh, obě se díky nepříznivým okolnostem nacházejí pro ně na cizím místě. Klisna a dívka Jo si navzájem porozumí, respektují se a vytvoří si velmi silné pouto, jenž vydrží i přes nástrahy a strasti, které jim osud přichystal.

Vzkaz na zdi záchodků

Vzkaz na zdi záchodků (2020)

Adamovi (Charlie Plummer), studentovi střední školy, je diagnostikována schizofrenie, což zapříčiní odchod z jeho dosavadní školy jen pár měsíců před maturitou. Po přijetí na novou křesťanskou školu se seznámí s dívkou jménem Maya (Taylor Russell), s níž se po dlouhé době cítí lépe. Vydrží nově získaný pocit radosti dlouho nebo se na scéně znovu objeví zákeřná nemoc, která pohltí všechny šťastné myšlenky?

Reklama

Časové pásmo bylo změněno