Reklama

Reklama

Prokletí městečka Bridge Hollow

  • USA The Curse of Bridge Hollow
Trailer

VOD (1)

Tohle město na halloweenské výzdobě opravdu nešetří. Když ji ale oživí zlý duch, musí proti němu táta, který svátek mrtvých nesnáší, spojit síly s dospívající dcerou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

kingik 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans v obležení oživlých halloweenských dekorací. Právě se nastěhoval se svojí rodinkou do městečka Bridge Hollow, ve kterém pomstychtivý duch z místní strašidelné legendy nedopřeje koledníkům klidný svátek mrtvých. Film si sice s hororovým námětem pohrává, ale do krváku se nepustí a komediálně to mnohdy vázne. Já jsem se třeba u filmu nezasmál, to neznamená, že by humor byl tak uhozený, jen nemám potřebu smát se dětinskému humoru. Z hlediska speciálních efektů je to přehlídka bizarních monster, které aby byly ještě lepší, tak by po jejich řádění musela zůstat krvavá stopa. Klauni se sekerami a tým mrtvých hráčů amerického fotbalu přímo volali po něčem drsnějším. Docela zvláštní bylo, že se Wayans držel dost zkrátka a výrazně se krotil v trapnostech. Je to docela úspěch. Priah Ferguson v roli jeho dcery s ním utvořila dvojici, která může připadat některým divákům zajímavá. Mně trošku ta kakaová slečna lezla na nervy. Kelly Rowland v roli matky byla na scéně pomálu. Dala se vydržet. Režisér Jeff Wadlow to nemyslel vůbec zle. Nápad za originální nepovažuji, v obdobných obměnách už filmy podobného ražení existují. Tenhle má tendenci zapadnout. Nápady má, to ano. Je to taková rodinná podívaná, uhlazená, bez průbojných scén, které by film pozvedly. 6/10 ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Hovadina pre deti, veľmi podobná Hubieho Halloweenu. Možno aj ešte menej vtipná, no aspoň nie až tak trápna. Wayans ale nie je žiadna výhra a Sandlerovi má bližšie viac jak som si myslel (čo sa týka sympatií). Našťastie film rýchlo ubehne a aj to beriem ako isté pozitívum. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná halloweenská komedie o městečku se strašidelným domem, který je naprosto parádní, kde se každý rok mohutně oslavuje Halloween a kam se právě do onoho domu přistěhovala rodina z Brooklynu. A protože předvečer svátku Všech svatých právě nastává, je i městečko patřičně vyzdobeno. Nechybí armáda mrtvých, čarodějnice či obří pavouk. A co čert nechtěl, dospívající Sydney se postará, aby se na svobodu dostal uvězněný duch zlotřilce Jacka. A pak už všechny dekorace a figuríny ožijí a vydají se rozdat si to s obyvateli na strašidelný festival. A proč ne? Nejzábavnější mi přišla bitva s pavouky v důchoďáku a hned potom masakr fotbalových kostlivců motorovou pilou. Rozhodně mnohokrát lepší, než hrůzy typu Krotitelé duchů (2016). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Průměrnější film, aby člověk v distribuci pohledal. Tady nefunguje nic záporák je trapný a k smíchu a jeho banda poskoků je tak trapná, že je zmlátí několikrát po obě i malé děcka. Wayans šel od Scary movie herecky dole a je smutné, že se snížil k něčemu takovému Kelly Rowland je tam zbytečná úplně a zhruba z 10  pokusů o vtip jen jeden   padne na úrodnou půdu (je to ten s tím kovidem). 20 procent za kostým Scarlet spider z animovaného spidermana into the spiderverse a song Hit the road Jack a 20 za ten vtip. 40 procent ()

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

Zas a znova tu máme detskú fantasy sračku ktorá je ako vždy od Netflixu. Dokola to isté. Žiaden nový nápad, proste nič nové. Koho baví sa pozerať vždy na ten istý dej filmu. Trápna herečka Priah Ferguson z tohto filmu robí ešte väčšiu sračku ako v skutočnosti je. Celý film je strašne náhodný a všade vidím iba klišé. Tajomná truhla v podkroví. Vážne? To si už fakt nemohli nájsť niečo originálne? Červený oheň ktorý oživí gumeného netopiera? Kďe tento nápad zobrali? Alebo si ho rovno z prdele vytiahli? Nudné, trápne a ešte to má priradený žáner horor. Tak toto ma fakt zabilo. Pozerať sa na to je horor ktorý nikdy nekončí. HODNOTENIE: 4/10 ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu hraje píseň „Hit the road Jack“ od Raye Charlese. Když Howard (Marlon Wayans) zabíjí kostlivce motorovou pilou, hraje píseň „Highway to Hell“ od AC/DC. (griph)

Související novinky

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Reklama

Reklama