Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (146)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Prostředí 7/10/// +výborný hudební doprovod, mrštný Jacke Chan, k sobě má tři potrhlé krasavice, spousta akce a demolice -kdo na Jackieho není zvědavej, bude trpět, je ho tu až příliš/// Film zachraňuje na prvním místě hudba, která každou scénu povyšuje o úroveň více. A na druhém místě všudypřítomné demolice a akční eskapády. Je to potrhlé, přehnané a občas i v dnešní době zábavné, ale opravdu záleží na náladě a vkusu. Na svoji dobu asi jeden z nejlepších Jackieho kousků, dnes trošku zaprášený, ale stále našlápnutý film./// Celkem 78%/// ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Já prostě už nemůžu jako u jedničky přimhouřit oko a dělat že kaskadérské kousky vystačí se zábavou až do konce. Kaskadérských kousků bylo o něco víc něž v jedničce, možná i lepší, ale jejich tolik, že mě ke konci filmu už trochu omrzeli. Přitom když jsem viděl, že k Jackiemu přidali další dvě ženský, čekal jsem 2x takovou nálož co byla v jedničce. Bohužel scénář byl stejně slabý, možná i slabší než v jedničce a místy to byla fakt nuda. Škoda že se nezlepšili od jedničky, ale dát 3* fakt nemůžu. Pozitiva: Navýšení ženských představitelek. Negativa: Ještě míň logiky než v předchozím díle. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke, ktorá nevedela čím chce vlastne byť a čo má vlastne ponúknuť, má dvojka v tomto smere jasno. Chce to byť bláznivé, absurdné, dobrodružné a akčné. A funguje to perfektne. Kopec skvelých hlášok, premyslených akčných scén - okrem finálnej rozhodne tá v africkom hoteli, má to pekné lokácie a vďaka niektorým znamenitým filmárskym vychytávkam film nepôsobí tak lacne ako predchádzajúci diel. Jackie Chan je tu na vrchole svojich síl. Kope, skáče a rozdáva údery rovnako často ako cynické hlášky a úsmevy. Rozhodne jeden z najzaujímavejších a najlepších filmov Jackieho Chana. A to že mu pritom asistovali tri pekné a bláznivé krásky považujem za obrovský plus oproti ukecanému kamarátovi z predošlej časti. ()

Weirdman 

všechny recenze uživatele

7/10... Príbeh je čistá (a na nič sa nehrajúca) vykrádačka Indianu Jonesa, scenár a herecké výkovy sú typicky azijsky prehnané, teatrálne, priblblé a patetické a Jackie Chan predvádza v neskutočne akčných scénach neskutočne akčné finty, takže celá Božská relikvia 2 je nehorázna somarina, na ktorej sa nedá nerehotať... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je blázen...aspoň co se bojových akrobatických a komických akcí týče...teda vlastně všeho:-) A v pokračování již dost šíleného prvního dílu se zbláznil snad ještě víc:-) a místy sem se fakt nasmál. K tomu ještě jeho fakt ujeté společnice na cestě za pokladem a máme z toho věrnou kopii Indiana Jonese:-) 75% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chani si při pádu z řetězu vymknul hrudní kost. (CrypzzXD)
  • Natáčení, které probíhalo ve španělském Madridu, africkém Marokou a na Filipínách, si vyžádalo 115 milionů hongkongských dolarů, což odpovídá přibližně 15 milionům amerických dolarů, což z filmu tehdy udělalo historicky nejdražší honkongský film. (Rominator)

Reklama

Reklama