Reklama

Reklama

Čínský zvěrokruh

  • Hongkong Shi er sheng xiao (více)
Trailer

Hledač pokladů, známý pod jménem Asijský jestřáb (Jackie Chan), se vydává po stopách artefaktů, které byly v 19. století uloupeny ze Starého letního paláce. Jeho pátrání po dvanácti bronzových hlavách symbolizujících dvanáct znamení čínského zvěrokruhu ho zavede do nejrůznějších světových koutů, od francouzských vinic až na svahy aktivní sopky. Jestřáb se nezastaví před ničím, co by mu při plnění úkolu stálo v cestě. Čínský zvěrokruh nabízí velkolepé dobrodružství, kde se Jackie Chan objevuje v roli, ve které se úplně naposledy v žádném záběru nenechal zastupovat dublérem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je späť! Myslím tým späť na čínskom piesočku. A taktiež myslím späť v žánri akčná komédia s príponou "božskej relivkie". Film má všetko, čo mám na jeho filmoch rád (jedinečný parkour, sympatické postavy, brutálna bojová choreografia,... ) + niečo málo pozitívne, čo si priniesol z účinkovania v amerických filmoch (menej hereckého prehrávania, viac humoru nie len popri akčných scénach, ale priamo počas nich,...). Nízke hodnotenie plne chápem - táto kultúrna filmová modla Ázie nie je pre každého stráviteľná - napriek tomu, že s ním vôbec nesúhlasím. Okrem trilógie Police story ide o jeden z Jackieho najlepších kusov! Zápis v guinnesovej knihe rekordov mu za tento film fakt patrí a budem dúfať, že okrem lacnej Rush Hour Neviemkoľko sa môžem tešiť aj na niečo, čo natočí sám... od srdca a schuti... ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je herec, ktorý celý život hral jediný štýl. A to môže o sebe povedať len málo hercov. A popri tom robil kaskadéra. kde má aj zápis v knihe rekordov. Toto všetko je vizitka Chana za jeho celoživotný prínos kinematografii. A veru nebolo toho málo. A celkom som sa tešil na veľké vystúpenie Jackieho, že sa opäť pustí do kaskadérskych kúskov. Ale je tomu menej ako som očakával. Len na začiatku a na konci je Jackie taký akého ho poznáme a uprostred to je len prechádzka a občasné triky. Dosť mi to pripomínalo Cestu do stredu zeme. Obdivujem ho a mám ho rád ako komediálneho herca. Ale z filmu mám zmiešané pocity. Na jednu stranu choreografia dobrá ako vždy, inak všetko ostatné sa moc nepodarilo. Ale musím uznať, že zastávať 12 pozícii vo filme nie je sranda. Jackieho časy sú už preč a na staré kolená sa snaží ešte niečo pre nás urobiť. A za to má odo mňa veľké plus. 60% - 3* ()

Reklama

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejhorších filmů s Jackie Chanem. Úvodní scéna s kolečkovým oblekem je celkem slušná. Ovšem pak už to můžete s klidem vypnout a o nic zásadního nepřijdete. Pár slušných momentů je sice ještě v bitkách v padělatelské dílně zhruba v 3/4 filmu, ale zas tak super, aby to ospravedlňovalo ty dvě hodiny nudy kolem, to tedy rozhodně není. ()

anais 

všechny recenze uživatele

To je těžké. Sledujete to, a je vám naprosto jasné, že Jackie už na to prostě nemá a třetí Armour of god je neuvěřitelná pitomost. Jako celek to nedává smysl, digitální efekty jsou až trapné a celé je to neuvěřitelně naivní. A pak se ke konci Jackie popere na gauči a ten pocit, který jste měli u Drunken mastera, Mistrova syna nebo Police story se vrátí. Najednou to tam zase je. A pak ta bitva ve vzduchu...takže jsem chtěl dát jednu hvězdičku jako infantilní jedničce, ale nakonec dám s přimhouřenýma očima a ze sentimentu 3. Ale jestli chcete vidět něco dokonalého, pusťte si Armour of god 2. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Název tomu sice moc neodpovídá ale jedná se o druhé pokračování jednoho z nejlepších Jackieho snímků, kterým je "Božská relikvie". Bohužel čas je neúprosný a přestože jsou některé Jackieho kousky vzhledem k jeho věku stále obdivuhodné, akce je velice málo a dvouhodinová délka v tomto případě naprosto zbytečná. Ubrat půl hodiny nebo přidat více akce, mohl být výsledný dojem přeci jen lepší. Přesto ... klobouk dolů před tím, co tento takřka šedesátiletý blázen pořád dokáže. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (14)

  • Jackie Chan při natáčení filmu vytvořil dva zápisy do Guinnessovy knihy rekordů. První za nejvíce kaskadérských kousků vytvořených jedním člověkem za celou kariéru a druhý za nejvíce zápisů jednoho člověka v titulcích filmu. Těch měl Chan dohromady patnáct. Podepsal se na filmu jako Scenárista, režisér, herec, producent, výkonný producent, kameraman, umělecký režisér, produkční manažer, koordinátor cateringu, osvětlovač, skladatel, zpěvák úvodní písně, rekvizitář a kaskadér. Předchozím držitelem rekordu s jedenácti kredity v titulcích byl režisér, skladatel a herec Robert Rodriguez. (Raztubyl)
  • Speciální oblek 31-wheel roller suit/wheel suit/buggy rollin použitý ve filmu, vybavený kolečky na rukách, nohách, břiše a zádech, vyrobil Francouz Jean-Yves Blondeau, který také Jackieho Chana pro film trénoval. Jezdci dovoluje jet v různých pozicích a dosáhnout z kopce rychlosti 112 km/h. (Rominator)
  • Jackie Chan po premiéře uvedl, že se jedná o jeho poslední akční film. (v.indruchova)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama