Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Niektorým slávnym filmom z časov dávno minulých je lepšie sa v dnešnej dobe radšej vyhnúť, lebo len budete krútiť hlavou nad tým, kde sa vzali tie vysoké hodnotenia. A toto je modelový príklad. Technické kvality sú zo súčasného pohľadu skrátka tristné, vyzerá to ako nejaký amatérsky fan film a má aj tomu zodpovedajúcu zápletku a príbeh. Jackie Chan, hlavné lákadlo, okrem našľapaného a zábavného úteku pred kanibalmi z úvodu filmu neukázal v podstate nič zo svojho slávneho bojového repertoáru, za to zakrneným hereckým ma trápil celý čas. 5/10 ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nejdelší reklama na Mitsubishi, co jsem viděl. Ne, vážně. Neviděl jsem to asi 12 let a dnes 2.4.10 jsem se tim v 1.20 po půlnoci začal obohacovat. Taky se slzou v oku vzpomínáte, když byl Jackie pružný jako proutek a viváděl psí kusy? Žádný navoněný triky, jen čistá a surová akce, kde dostávaj na frak i kaskadérky. Vivat old Hongkong! ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Tento film považuji za jeden z Jackieho slabších, ba nejslabších. Nejhorší je tu marná snaha Jackieho-režiséra vytvořit napjatější, emotivnější vztahy mezi postavami. Jakýkoliv pokus o nějaké „psychologično“ vyznívá trapně a lacině. Mám na mysli hlavně vztah Jackieho a jeho bývalého kamaráda, jež mu přebral dívku Není to ale pouze Jackieho vinatu nesou i představitelé většiny rolí, nejlépe popsatelní jako „nezáživní“ (s výjimkou vždy sympatického Chana Podstatná část děje je provázena šílenou hudbou, která možná mohla znít moderně v 80.letech, ale i o tom trochu pochybuji V první polovině filmu sledujeme cestu po Německu, které však vypadá omšele, nezajímavě, asi tak jako socialistické Československo z domů opadává omítka, jezdí tu škodovky, dacie, fiatynení to úplně bez zajímavosti, ale na béčkovost celé první půle filmu nedá zapomenout ani těch pár Jackieho vtípkůPodstatně lepší je druhá půle, v níž se hrdinové pohybují v prostorách středověkého hradu. Tady se konečně dočkáme bitek na všechny možné způsoby, a kdo má Jackieho filmy rád, nemůže být zklamán. I přes vydařený závěr jsem si však na konci uvědomil, že jsem se při sledování neuvěřitelně nudil. A to by se u filmu, který nechce nabízet nic jiného než zábavu stát nemělo. ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Film s Jackiem Chanen, který je známý hlavně tím, že se při něm málem Jackie zabil. Při pádu ze stromu si prorazil lebku a dodnes v ní má díru a hůře slyší na jedno ucho. Jinak klasický mix kung-fu, komedie a kaskadérství. Hlavně úvodní scéna útěku z hradu je naprosto skvělá. A konečná bitka se čtyřma dominama taky super. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1787. hodnocený film: Jackie Chan v jedné ze svých nejlepších rolí. Mám rád přesně tenhle typ filmu, kdy se vám dostane směsice dobrodružství, akce i vtipu. Co jsem nevěděl, bylo, že Jackie Chan si film dokonce i režíroval. Snímek je plný akce a na svou dobu má i parádní vizuální efekty. Kýčovitá hudba k té době už tak nějak patří. Rozhodoval jsem se mezi 4* a 5*, ale nakonec přeci jen není ten film takový trhák, jako je druhý díl. Přes to všechno je to ale skvělý. 4* ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Ve 32. minutě filmu je při honičce rozbito auto Škoda 110 MB, Lada 1500 a VW Brouk . (Terva)
  • Jackie Chan si způsobil vážné zranění během scény, kdy skáče ze zdi na větev. Minul totiž větev a spadl hlavou na kámen. Od té doby má na pravé straně hlavy proraženou lebku a také špatně slyší na pravé ucho. (HellFire)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama