Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

otík 

všechny recenze uživatele

Není až zas tak strašná tato Slyho komedie, je to trochu zábavné i trochu akční, Sly si se svou maminkou opravdu rozumí a společně vytvářejí nesourodou, ale sehranou partii. A za scénu "Já se vrátím." "Ale mami, tuhle hlášku říkají terminátoři.", která je jasnou narážkou na rivalitu mezi Arniem a Slym, dávám filmu tři hvězdy. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Slyova filmová matka měla lézt na nervy hlavně jemu a diváka svejma eskapádama bavit. Jenže jsem měl až příliš často pocit, že mě leze krkem ještě víc. Námět určitej potenciál měl, ale přehrávání Estelle Getty, neschopnost pořádně rozehrát jinak dobrý gagy (sebevrah, fotky z dětství), marný pokusy o vtip (matka v roli detektiva) nebo patetický scénáristický klišé k lepší zábavě moc nepomohly. Taky bych uvítal větší porci akce. Druhá hvězda za Stallona, pár hlášek a ironickej úsměv na závěr. ()

Reklama

mirec88 

všechny recenze uživatele

Čudujem sa takému nízkemu hodnoteniu, lebo ja som sa výborne bavil a videl som túto odľahčenú vtipnú komédiu asi 6x a nikdy mi nepríde trápna alebo hlúpa. Niektoré nápady boli super, len škoda, že scenáristi niektoré vtipky nedotiahli do konca, pretože pri scéne, keď SPOILER!!! Sylvester zachraňoval potenciálneho samovraha z vysokého poschodia a jeho matka začala ukazovať všetkým okolo jeho fotky z detstva, SPOILER!!! tak som myslel, že on skočí sám z okna :D Scéna s čistením zbrane by mohla patriť medzi najvtipnejšie momenty. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Já bych to zase tak nezatracoval, pravdou sice je, že příběh není dvakrát originální, Stallone komediální role neumí a jako komedie je to křečovité, ale vidět se to dá. Arnie má Juniora a Batman a Robin, Sly “bodoval” s filmy Stůj, nebo maminka vystřelí, Dreddem, Denním světlem, Formulí a D-toxem. V rámci těhle filmů je “maminka” asi nejlepší. 2* ()

castor 

všechny recenze uživatele

Velkej polda a jeho strarostlivá, energická a drobná matka. Proč ne? Všichni jsme ze strany rodičů nějaké to ztrapnění zažili, matka už na palubě letadla stihla všem spolupasažérům povyprávět historky o svém chlapečkovi, ovšem tady je to obsahově hodně na štýru. Sylvester Stallone v řadě filmů úplně jiného ražení dokázal, že nějakou tu hlášku zvládne s grácií, ale utáhnout vyloženě komedii je už jiné kafe. Obzvlášť s tak mizerným (nevtipným) scénářem. Takže je to poměrně předvídatelné, ničím vyčnívající a místy křečovité. Zda Sly nebo třeba Arnie na tomhle poli uspějí, hodně záleží na kvalitách režiséra a jeho schopnostech upravit postavu nepříliš pestrému hereckému rejstříku obou pánů. Pár momentů to mělo, místy (vlastně často) jsem se ovšem zastihl ve stavu „nudím se“. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)
  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)

Reklama

Reklama