Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si znovu pustil Špionátora,abych zjistil,jestli s odstupem času nezměním své hodnocení,ale faktem je,že pro to nemám důvod.Austin Powers mě pořád baví,Dr.Zloduch je bezchybný a nadšení Mika Myerse je brutálně nakažlivé.Nemění se ani můj názor na těch pár slabších momentů,pro které jsem nemohl udělit pět hvězdiček,naštěstí jich není mnoho,takže můžu s klidem říct,že mě i dnes film dokáže pobavit a rozesmát. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Po prvních minutách, které se odehrávají v 60.letech 20.století, jsem to chtěl vypnout. Na něco tak šílenýho jsem se opravdu nechtěl dívat. Jenže po přesunutí děje do současnosti se i humor ustálil a Mike Myers mi začal připadat vtipný a v několika momentech mě opravdu rozesmál. Jenže takových momentů bylo málo. Ve srovnání s Bláznivou střelou či Acem Venturou musím dát nízké hodnocení, protože MM nedosahuje jejich kvalitu. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia z rodu tých najbláznivejších, ktorá s chuťou paroduje bondovky, nie príliš okato a k tomu sa jej viac-menej darí vyhýbať trápnym a hluchým miestam. Špionátor nie je dokonalý film, to by ešte musel kus popracovať na niektorých vtipoch, myslím, že tento prvý diel využil potenciál na takých 65% a ja som sa aj tak veľmi dobre pobavil. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Tiež som sa dostal k Powersovi od konca, ale až tak hrozne to nevadí. Jednotka ako persifláž na Bondovky nie je vôbec lepšia ako dvojka, či trojka, dostanete presne to isté, čo aj v ďalších dieloch. Pár krát vydarený gag, medzi tým vata, a čo najviac zamrzí, že miesto dr. Zlouna je to zrazu dr. Zloduch... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mike Myers si roli Austina Powerse i dr. Zloducha užívá plnými doušky, a proto se občas stalo, že překročil jisté hranice kvalitního humoru, a namísto toho to vypadalo jako laciná komedie pro fekálisty. Ale co! To že jsem se chvílemi fakt smál, popřít nemohu, takže rozhodně nechci tento film srážet někam do odpadu. Zkrátka oddychovka, která chvílemi pobaví, ale i znechutí. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Postavy "General Borchevsky" a "Commander Gilmore" jsou pojmenováni podle dvou hokejistů z týmu Toronto Maple Leafs a podle Myersových psů. (PußyMagnet)
  • Zlý a boty házející "Random Task" je založen na charakteru "Oddjob" z filmu Goldfinger (1964). (PußyMagnet)
  • Kočka doktora Zloducha (Mike Myers) pan Bigglesworth má své jméno po fiktivním válečném pilotovi, hlavním hrdinovi rozsáhlé série knih W.E. Johnse. (sg.sysel)

Související novinky

Reklama

Reklama