Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

2,5*. Na prvú časť sa zďaleka nechytá, ale predsa je to ešte klasická bláznivá zábava, ktorá sa zaobíde bez exkrementov a sexuálnych úchyliek. Hluché miesta sa dajú prežiť vďaka relatívne podarenej snahe o hláškovanie, podvádzanie, mlátičky a vtipné situácie poukazujúce na obmedzenú inteligenciu niektorých postáv. Ostatne tvorcovia opäť vsadili na interakciu rôznych typov komických pošukov - od načančanej pipinky cez sympatickú likvidátorku, afektovaného homosexuála, kamenného šéfa bez škrupúľ až po pribrzdeného agenta - blbečka. Dovolím si tvrdiť, že keby sa našiel dobrý scenárista a Hollywood by sa skutočne posnažil, tak by z novovzniknutého dua Hartová-Fullerová dokázali vytrieskať aj pozerateľné tretie pokračovanie. Ale naozaj by museli niečo dobré vymyslieť a nie len naklonovať Bad Boys v sukniach :-) ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Už jednička byla pitomost, ale dalo se na to koukat díky Michael Caineovi a Bullock. Ale zde ? Zde sice byla Sandra, ale to co předvedla to bylo do nebe volající a vlastně zapřela vše to co předváděla v prvním díle. Místo ní si zde hraje na drsnou jakási terminátorka, která nehne ani brvou v jakékoli situaci, ale bavila mě více než ta trapná Bullock, která mě tak vytáčela stím svým chováním, že sem to vzdal a šel raději spát. Proto takové hodnocení. ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Vylozena debilita to neni. Po vsech tech komentarich tady bych cekal neco mnohem horsiho. Spis je dvojka hrozne nudna, primocara/predvidatelna a prakticky bez jediny vylozene vtipny situace. Ale Sandra docela ujde (kdyz si vezmu, ze ji skoro vubec nemam rad) a dokoukal jsem to pomerne bez problemu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ach ten TUPEJ konec :(!!!Jinak bych bezesrandy považoval dvojku Slečny drsňák za lepší než svého předchůdce,bylo zde více vtipu,mělo to větší spád a bylo to i více reálnější než předchozí neuvěřitelně naivní díl.Bullock jinak hraje i zde stále stejně,jen k ní přibilo víc sympatičtějších postav.Jak už jsem se zmiňoval,konec je neuvěřitelně trapný a přihlouplý a velmi tak snižuje kredit jinak docela snesitelné zábavy. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar slušné jedničky, kde se Sandra Bullock hlavně pitvoří, hlásí naprosto nevtipné hlášky a chová jako nějaká nána. V příběhu o únosu Miss USA a moderátora, který začne vyšetřovat FBI v čele s nenapravitelnou Bullockovou a její novou partnerkou nefunguje téměř nic. Často jen sledujeme ježdění sem a tam, sem tam se usmějeme některé z mnoha rádoby vtipných scén a nakonec se dočkáme očekávaného konce. Film naprosto bez nápadu, který bez jedničky vůbec neobstojí. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Pro Treata Williamse je úloha Collinse návratem na filmové plátno. Poslední roky se věnoval televizním produkcím. U nás jsme ho mohli vidět například v rodinném seriálu Everwood (od r. 2002). (imro)
  • Jesse James, přítel a budoucí manžel Sandry Bullock (Gracie Hart), hraje soutěžícího v páce v baru. (imro)

Reklama

Reklama