Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mohol Samuel v rozhovoroch o svojom cool filme machrovať koľko chcel, jeho vznik vzhľadom na tuposť toho, čo vidíme na plátne (ja našťastie iba v televízii), ale neobhájil. Film sa stal kultovým ešte pred tým, ako vznikol, takže fakt, že bublina po jeho uvedení do kín rýchlo splasla, je dôkazom jeho skutočných kvalít. Nemám na mysli umeleckosť alebo hĺbku príbehu, ale jednoducho iba jeho béčkovú zábavnosť, čo bolo to minimum, ktoré sme od filmu očakávali. Ja som ju tu nezachytil. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Hady mám ráda, být v letadle pavouci (brrr), tak si film odpustím, ale takhle jsem se nemohla dočkat. Je to sice poněkud zvláštní, že se o tom zmiňuji u žánru horor, ale čekala jsem víc legrace, přesto nejsem vůbec zklamaná. Úvod, kdy hbití zabijáci prozkoumávají terén, je vážně parádní. Počůraný had, který se blíže ( dalo by se říci intimně) seznamuje se zdrojem mokra (onen muž zřejmě o orální kontakt nestojí a tak se zuřivě brání). Žena, co zažívá blažené pocity z něčeho hebkého pod svými šaty a zatím netuší, že si na prsou hřeje zmiji (zmije to tedy není pšt.) atd. atd. A co se obsazení týče, musím pochválit snad všechna pestrobarevná háďátka. Ať už ty v rolích zmijovitých a chřestýšovitých (usuzuji tedy podle placatých hlaviček a štěrbinovitých očiček, protože zbarvení je poněkud matoucí), která jsou odzbrojujícím způsobem zábavná ( jejich nepravděpodobné reakce přisuzuji záměru režiséra, nikoliv špatným hereckým výkonům). Pochvalu zaslouží i impozantní kobry a jako vždy elegantní, i když jedu prosté, korálovky. Ostatní herci :- ))) jsou podružní, snad jen ta Julianna.Margulies má, od odchodu z ER, kolem sebe konečně zase lidi v ohrožení života. A prča to fakt (Fuck) je, pokud ovšem nemáte fobii z hadů. Potom nedoporučuji !!! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Hadi v lietadle"... samotný názov by mohol byť dostatočne výstižným komentárom pre tento animal horror. Pretože o nič iné tu vlastne ani nejde. Bežný let spoločnosti South Pacific Airlines z havjaského Honolulu do Los Angeles sa stáva pre pasažierov i jeho posádku nočnou múrou potom čo na nich zaútočí horda feromónmi rozdráždených hadov. Pozor! "Hadi v lietadle"! ** ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Upozornění! Během natáčení tohoto filmu nezemřela ani nebyla zraněna žádná užovka! Hadi v letadle by se klidně mohli jmenovat Letiště 2006. Film začíná totiž naprosto stejně jako série známých katastrofických filmů z leteckého prostředí. Bohužel to ale není tak nechtěně naivní jako Airporty ze sedmdesátek, ani vtipně blbé jako filmy od Asylum. Tohle je prostě opravdu špatný film a marná snaha, starej dobrej Samuel Lee to svojí účastí nezachránil. On se po pravdě o to ani moc nesnažil. Celý let se opět odehrává na palubě Boeingu 747 Jumbo Jet a i to jakoby připomínalo stará Letiště.  Neznalý divák bude žasnout nad obrovitostí stroje, protože hrdinové prolézají po letounu paluby, prochází labyrintem chodeb, nákladové prostory a celé letadlo tak spíše připomíná vesmírnýmou loď velikosti Červeného trpaslíka nebo Enterprise... :-) . Hadi jsou na svoji dobu animováni docela slušně, byť místy to trochu drhlo. Po tomhle filmu by si člověk měl dát sérum v podobě nějakého dvojitého panáka, protože těch 101 minut je celkem velké utrpení. Závěr filmu jako vždy patří pobíhajím hasičům, policejním sirénám a chyběl už jen jak já s oblibou říkám - prezident USA u potrhané, stále však vlající vlajky s hvězdami a pruhy. * ()

k212 

všechny recenze uživatele

Zpočátku velmi vtipné a odlehčené (tak do prvních nápaditých útoků). Pak začne hrozitánsky dlouhá řežba a nerealistické kousky super hadů (skáčou, koušou a žerou ostošest), což je korunováno opravdu hnusnými a bizardními skony cestujících. No a tohle řádění zhruba po deseti minutách zapříčiní, že divákův úžas přejde v hnus a po další deseti minutách v nudu. Zbytek nestojí za nic, protože člověk už jen sleduje hodinky a říká si, už aby to skončilo a je mi jedno jak. Ale kdyby film chtěl zůstat poplatný béčkovým hororovým taškařicím, určitě by umřel nechutnou smrtí i hlavní hrdina a pár hadíků by se vyplazilo vstříc novému osudu, nu škoda. Tedy vlastně to není škoda, alespoň budu ušetřena sledovat něco na způsob Hadi v letadle 7 - poslední útok. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Nejslavnější hláška z filmu byla v televizní verzi cenzurována do poměrně bizarní podoby: „Enough is enough! I've had it with these monkey fighting snakes on this Monday-to-Friday plane! Everybody strap in. We're about to open some freaking windows.“ (L_O_U_S)
  • Na konci filmu při vystupování z letadla sjíždí černoch v oranžové košili. V dalším záběru, kdy sjíždí žena s dítětem, je však ten samý muž znovu na palubě. (Mr.Hudson)
  • Kuchyňka letadla ve filmu je vybavena speciální mikrovlnkou, která nabízí kromě klasických předvoleb pro nastavení výkonu také jedno nestandardní tlačítko s nápisem „snake“. Steward tuto funkci využije, když se zbavuje nepohodlného hada. (pajik)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama