Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z řady průměrných ale občas napínavých hororů. Tentokrát se jedná o takový "malý" horor se dvěmi herci odehrávající se v prostředí temného podzemního parkoviště. Film má hodně pomalý rozjezd a víceméně se rozjede až ve druhé polovině a i v ní chybí více napětí a větší gradace. Hlavní hrdinka není špatná a i když se občas nechová zrovna logicky hraje docela uvěřitelně. Větší problém je s psychopatem v podání Wese Bentleyho jelikož s jeho dětskou tváří mu vraždění lidí uvěříte jen těžko. Na rozdíl od většiny novodobých hororů tento nesází na litry krve a desítky mrtvol ale snaží se vytěžit maximum z temné atmosféry podzemního parkoviště ale lekaček si divák užije minimum. Občas však film překvapí nějakou tou krvavou scénkou jako je např. scéna auto vs. muž na židly ale i těch vražd je zde pomálu. Ale na film se dá koukat a když překousnete pomalou první polovinu budete se docela dobře bavit. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nejnapínavější thriller, co jsem v poslední době viděl. Film nestaví pouze na násilí, ale těch pár drsnějších scén, co jsou tu k vidění, stojí za to. Příběh je uvěřitelný, vyskytne se zde i několik dobrých nápadů (výtah). Vyzdvihnul bych i dobrý výběr hlavních představitelů, hrdinka je sympatická, psychopat je ve své slizkosti i celkem charismatický. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Franck Khalfoun musí byť veľmi dobrý kamarát Alexandre Aju. A tak sa zdá že aj schopný režisér. Z námetu toho vyžmýkali maximum. Zbytočne to neprehnali a scenár je uveriteľnejší ako pri The Hills Have Eyes alebo Haute Tension. Veľmi dobre je použitá hudba a vo filme je pár drsných scén vďaka ktorým sa hororový maniaci budú teteliť blahom a tak v rámci efektných krvavých špecialít sa Khalfoun môže postaviť hneď vedľa Aju a spraviť ešte krok vpred, pretože hneď tá prvá je tak drsná že páni z MPAA tomu bez zaváhania museli šupnúť R-ko. Ďalším dobrým ťahom bol výber hlavnej predstaviteľky. Nielen že je sexy, ale to aj dobre zahrala. Proste si budete priať aby to prežila... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná. Film jenom o dvou (no teoreticky o třech) hercích a naprostá bomba. Je to napínavé (a to hodně), atmosféra je skvělá, hlavní hrdinka je sympatická, z čehož vyplývá, že tu je komu fandit. Psychopat je vybraný dost dobře - jsou Vánoce, nikdo by neměl být sám, ale on sám je, tak udělá cokoli, aby někoho u sebe měl. Hvězdičku srážím za několik nelogičností. 4* ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný horor, který si po celou délku snímku drží kvality, nikdy nevybočí k plnému hodnocení, ale ani nespadne na filmové dno. Největší slabina, je počet lidí a místo kde se příběh odehrává, viděl jsem dost podobných hororů a teďka ty novější nemají už většinou co nabídnout a spíše vykrádají své slavnější „bratříčky“. Herecky to není špatné, Rachel Nichols jsem její strach z psychopata věřil. Jsem tam sem se i lekl, pár scén mělo dost povedené gore a taky krve někdy nebylo málo. Tento film vás určitě neurazí, ale ani ničím neohromí. 6/10* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)
  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)

Reklama

Reklama