Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Baker (Dax Shepard) a Frank "Ponch" Poncherello (Michael Peňa) zrovna vstoupili do řad kalifornské dálniční policie. Každý ovšem z jiného důvodu. Baker je životem protřelý motorkář, snažící se dát do pořádku své zkrachovalé manželství. Nabubřelý Poncherello je zase agentem FBI v utajení, vyšetřující mnohamilionovou loupež, ve které může mít prsty samotná kalifornská policie. Nezkušený nováček a ostřílený policista společně tvoří značně nesourodý tým. Není proto divu, že na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Naštěstí však kombinace Bakerova řidičského talentu a Ponchovy pouliční znalosti může přinést kýžené ovoce. Pokud však jeden druhého dříve nedožene k šílenství. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u celovečerních snímků 'Miami Vice' či 'Jump Street 21' se i tentokrát jedná o filmovou vzpomínku na populární stejnojmenný seriál z roku 1977. Není od věci také připomenout, že se tvůrci k námětu v roce 1998 vrátili a natočili snímek pod názvem 'ChiPs '99', avšak stále se jednalo jen o televizi. Tato vysokorozpočtová akční komedie jako by vypadla z přelomu osmdesátých a devadesátých let. Vše podstatné to má a v rámci tzv. buddy filmu ani nelze nic vytknout. Klasická atmosféra, klasický humor, klasický námět příběhu. Takže naprosto nic neznámého. Český divák to má stejně jako u 'Miami Vice' složitější tím, že původní seriál ze své doby v podstatě vůbec nezná, takže jako vzpomínka pro něj film prostě fungovat nebude. Snímek tedy nemá čím překvapit, ale na druhou stranu, proč to nebrat jen jako obyčejný zábavný snímek natočený stylem 90. let. Potěší svým humorem, nadhledem, akčností a diváckou rozvahou. Co chtít víc. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Typický Dax Shepard, snímok nesie jeho jasný rukopis. Avšak musím dodať, že zároveň tu ani neprekročil svoj tieň. Niektoré gagy a šplechy sa vážne vydarili a tiež bolo vidno, ako si to hlavná dvojka užíva - hoci väčšina ich jednania a správania bolo mierne povedané šibnuté, no hrali to veľmi prirodzene a nenútene, akoby takí boli aj v reálnom svete. Na druhú stranu ale toho humoru sa mi tam žiadalo viac, navyše nie všetko sa vydarilo, pár scénok zaváňalo lacným a trápnym vtipom. Celkovo však u mňa prevláda pozitívny dojem, príjemná oddychová zábava. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme hlavu našeho podezřelého. Tomu říkám vítězství." Žili byli dva poldové. Jeden nadrženej a druhej neschopnej pohybu. A nebyli to poldové, protože jeden byl agent a druhej kaskadér. A pak jsem se v tý hovadině ztratil. Občas jsen zaslechl fórek, několikrát mě zaujaly zařezaný legíny, taky vůni spálenýho benzínu jsem zaznamenal, ale většinu času jsem přál hlavnímu padouchovi, aby tyhle dva klauni zaválcoval do asfaltu. Oni by ale stejně vstali, protože blbost nelze zabít. Tak se u toho třeba pobavte. Mně to celkem šlo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj tupá komédia môže pobaviť a táto kľudne pripomenie starého dobrého Jima Carreyho alebo moderný Jump Street. Vtipy nejdú zbytočne za hranicu fekálnosti a úbohého presexualizovania, väčšinu času som sa dobre bavil aj zasmial. Obaja herci veľmi dobre vybratí a kritika, že prehrávajú je nezmyslom. Veď to je práve zmysel toho filmu aby prehrávali. Nebyť slabšieho konca, pokojne aj 4 hviezdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád buddy movies, ale u tohohle jsem měl pocit, že právě ten buddy prvek moc nefunguje a že jsou do něj postavy tak nějak násilně nuceny a jede se jen na klišé, která jsou sem tam kořeněna docela drsnými zraněními, která filmu pomáhají. Sem tam je to vtipné, sem tam vůbec, příběh je velké klišé. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Když se Jon (Dax Sheapard) zmiňuje u pohovoru o handicapovaném olympionikovy bez nohou, který zabil svoji ženu, tak mluví o jihoafrickém atletovi Oscaru Pistoriusovi, který byl odsouzen za vraždu své manželky. (Hovadin)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama