Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Videa (1)

Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke

Recenze (81)

Teron 

všechny recenze uživatele

Na vyložený průměr moc dobrý, na maximum průměrný...když tak koukám na místní hodnocení, říkám si, jestli je na vině seriál, nebo očekávání rejpalů. Ne, není to zázrak. Ale od pilotu je jasné, že jde o oddychovou akčňárnu bez výraznějších ambicí na styl nebo obsah. V tomhle ohledu to vyšlo a ta jedna hvězdčiak navíc je kvůli prosté skutečnosti, že Andrea je kost a kurýr jako profese je sympatickej job. http://umenivyberu.cz/serialy/transporter-the-series/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že filmový kurýr se mi líbil (vyjma třetího dílu) a nápad na seriálové zpracování také nepůsobí nejhůře ale bohužel, výsledek žádná očekávání nesplní. Chris Vance nemá Stathamovo charisma a veškerá akce (když už nějaká je) působí neuvěřitelně laciným dojmem. Zatím sem "sjel" dva díly ale pochybuji, že by se kvalita, nějakým zázračným způsobem navýšila. ()

Reklama

Ondr4H 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál, perfektní auta místy i akce.Ale hlavně představitel kurýra, který se mi zdá lepší v mnoha věcech než Statham.Jestli to srovnáváte s jinými žánry tak je jasné že vám to nebude sedět, ale jestli to můžu srovnat s kobrou 11 tak je tohle narozdíl od ní svěží. V záplavě trendů seriálů u kterých přemýšlíte ješte týden potom a modlíte se aby nezemřel váš hrdina zčistajasna, je to opravdu vítaná a žádaná změna. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Kurýr nikdy nebyl žádný filmový skvost, ale Jason Statham a jeho kousky dodávaly filmům zábavnost. Seriál - krom toho že není z poloviny tak zábavný - je navíc příšerně odfláknutý. Lacinost z něj čiší ze všech koutů a to že je točený v ČR mu na kouzlu vůbec nepřidá. Auta s českými SPZ se mezi záběry mění na francouzské, auta se prohání okolo Poděbrad a děsně si hrají na Francii. Ne, mě nevadí to balamucení. Mě vadí, že se to ani nesnaží maskovat. Prostě chčijou divákovi na hlavu a ani se to nesnaží vydávat za déšť ;). ()

baXter

všechny recenze uživatele

Chvílemi je to tak špatné, že se až nahlas směju. Například mu týpek vyklopí skoro celej zásobník z UZIny do bočního okýnka z cca 3 metrů, kde to zanechá jen pár škrábanců. To jsem ochotný divácky přijmout, ale že o dva záběry je okýnko jako nové a naleštěné, to už prskám smíchy. A takových momentů je v 1 díle docela dost. Zatím jsem viděl jen dva díly, ohodnotím až po celé sérii, pokud ji někdy dokoukám. ()

Galerie (280)

Zajímavosti (12)

  • Druhá série Kurýra se částěčně natáčela v České republice, zejména pak v pražských lokacích. (Yardak)
  • Kód od Frankovho (Chris Vance) auta je 449257. (Johnny.ARN)
  • V 1. epizodě 1. série s názvem "Trojský kůň pod kapotou", poté co Frank (Chris Vance) dobojuje v hotelu a vrací se k Trině, lze na okamžik zahlédnout v pravém rohu mikrofon. (JackBurda)

Reklama

Reklama