Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

nudlis 

všechny recenze uživatele

Ani snad ne. Dědka nemusím. Bavil mě, když dělal HitStory. Ale v 7 pádech je dost často na přesdržku. Ne, fakt není ani omylem bavič. Lze to poznat docela jednoduše: čí vtipy rozesmějou publikum v sále víc? Dědkovy nebo ty, co vypustí hosti? A vysloveně mě sere, když se začne pozvanýho páru vyptávat na soukromí. To bych ho poslal tak rychle do prdele, že by nestíhal utíkat. Takže jedna hvězda, protože na úplnej odpad to není a půl hvězdy tady dát nejde. Navíc Dědek skoro furt čumí jak půl prdele z roští. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pro Talk-show platí jednoduchý vzoreček a to že se rovná součtu moderátora a hosta. No u 7 pádů Honzy Dědka se má takhle. Faktor první „Dědek Jan“: Máte moderátory jako Jan Kraus, kteří hosty potřebují pouze ke svému sebeukojování, máte moderátory jako Karel Šíp, kterému jsou hosté partnery, a pak máme moderátory, kteří vlastně vůbec nejsou moderátoři a v číšnickém úboru usrkávajíc vodu se snaží zuby nehty držet kormidla a sem tam hodit do placu nějaký ten v úvozkách vtip. Faktur druhý „guests“: S hosty to máte těžké, dopředu jim do hlavy nevidíte a když se jejich výběr ne zcela zdaří, máte z pořadu, na který jste se pečlivě připravovali, houbovou omáčku. Tudíž ohledně tohoto hlediska by se dal výsledek nazvat „jak kdy“…………….doporučil bych díly s Lukášem Pavláskem, Romanem Vaňkem nebo Nikol Štíbrovou. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Je na pováženou, že dlouhodobě tu máme jen dva skutečné mistry talk-show, a oba dva jsou dnes již  v důchodovém věku a náhrada zatím nikde. Ano, poměrně často se objeví různé pokusy ala Pavlásek, Kopta, aktuálně v době psaní tohoto komentu Výborná...Ale prostě umu dvojice Šíp - Kraus se zatím nikdo nevyrovná. Honza Dědek je docela fajn moderátor, a nechává dost prostoru hostům, ale chybí mu tam ta jiskra, ta nehraná lehká arogance a chuť poslouchat sám sebe, aby dokázal být v tomhle formátu i vtipnej a dokázal případně jednotlivé díly i trochu táhnout on sám. Jako taková občasná kulise se tohle určitě dá a nebude se cítit nikterak trapně, ale na opakované pobavení to prostě neni. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě opravdu závisí na hostech... co se týče Dědka, mám problém s jeho "humorem" typu... "Já slyšel, že jste byl s jednou herečekou... no nic. ehm ehm" Tlačí to více na bulvár, než zajímavosti o hostovi. V tomto mi více vyhovují delší formáty (podcasty), kde sice neuslyšíte každou minutu vtipnou/trapnou narážku, ale aspoň se dozvím něco víc, než z Blesku. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejslabší moderátor/ pořad z trojice Šíp/ Všechnopárty, Kraus/ Show JK, Dědek/ 7 pádů HD. Přitom je jako jediný z nich můj vrstevník, ale jeho způsob vedení rozhovorů mi absolutně nevyhovuje. Není to ani chytrý, ani vtipný, ani poučný, není to nic. Je to jen bída a totální ztráta času- i po údajných 450-ti + dílech. Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Stejně jako v pořadu Show Jana Krause (od r. 2010) se jednou Honza Dědek na úvod zeptal, zdali je přítomen pan Odvárka, stálý návštěvník pořadu Jana Krause. Bylo tedy pro něj velkým překvapením, když se pan Odvárka přihlásil, že přítomen je. (nopud)
  • Název pořadu odkazuje na 7 mluvnických pádů v českém jazyce. (hrumsrt)

Reklama

Reklama