Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočne veľmi nápadité, ale ku koncu strácajú tvorcovia dych. Tam, kde to už nejde príbehom, pridajú tony krvi, aby to aspoň šokovalo, keď už neprekvapilo. Celkom zaujímavé prekvapenie na záver je následne zabité prešpekulovaním a veľmi diétnym koncom. Na žáner typu krvavý horor so zaujímavou zápletkou je to ale hodné vzhliadnutia. Aj vďaka niektorým scénam, kde sa skôr zasmejete, ako vystrašíte. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel , no toto sa mi páčilo. Dravé od začiatku, nápad skvelý a prevedenie výborné.Po krvavej stránke samozrejme žiadna sláva až na pár motorkárov ale inak som sa bavil. Herci hrali skvelo a moju pozornosť to udržalo dokonca kde som bol zvedavý ako to dopadne. Akurát na konci sa zachoval hl hrdina ako idiot ja by som prachy bral a nepýtal sa nič. U mňa zaslúžené 4*. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Horor nebo thriller ani náhodou, pro diváka spíš ten ve filmu zmíněný snuff, a to pohříchu zábavný. Nadmíru se povedlo obsazení hlavní postavy, který typově přesně vystihuje ušlápnutého slušňáčka a zároveň se mu dá bez nejmenšího problému věřit jeho proměna. Určitě bych se sice nezlobil za větší roli Perlmanova policisty, prostřednictvím kterého by klidně mohlo jít dál i odkrývání pozadí této originální reality show, místo toho aby zůstalo u samoúčelných a ve výsledku i dost nesmyslných náznaků okultismu, ale přesto jsem s výsledkem nečekaně spokojený. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chlapík je v dlhoch, stratí prácu a onedlho sa má ženiť. Z blbej situácie ho však nečakane vytrhne telefonát, ktorý ponúka vyše 6 miliónov, pokiaľ sa mu podarí splniť sériu trinástich zvláštnych úloh. Po tom ako zistí, že sa nejedná o žart, na hru pristúpi, no to čo začína ako bláznivá zábava sa po chvíli mení na nezastaviteľnú jazdu za hranice slušnosti i zákona. Remake thajského thrilleru "13 Game sayawng" sa síce nemôže pýšiť nejakou originalitou (napr. len týždeň dozadu tu bol podobne ladený "Cheap Thrills"), ale udržuje si aspoň takú mieru zábavnosti, ktorá to 1 pozretie robí bezbolestným. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Thajskou filmovou předlohou jsem svého času ohodnotil bídně, stejně jako některé další snímky s podobnou tématikou. Jde o princip, o tu naivní faustovskou past, do které každý "hrdina" nakonec spadne, pročež jsou tahle díla poměrně předvídatelná. Hlavním důvodem je ovšem fakt, že prostě nevěřím ve všehoschopnost, brutalitu, cynismus, odolnost a odhodlání obyčejného člověka udělat pro prachy prakticky cokoliv. Remake 13 Sins, který jsem si pustil tak nějak z nouze, je ale o trochu jiný. Kromě sympatického obsazení, má docela uvěřitelného hrdinu, který k jednotlivým úkolům (ty se zcela liší od předlohy) přistupuje s věrohodnou dávkou dilematu, osobního dramatu i důvtipu. Díky tomu je film lidštější, soucitnější a dokáže udržet napětí. Překvapilo. 64% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama