Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (168)

claudel 

všechny recenze uživatele

Po patnácti minutách jsem sám sobě nadával, co jsem to zase vybral za americkou pičovinu. Naštěstí, když se hlavní zápletka rozjela, docela jsem se bavil a několikrát se od srdce zasmál. Konec bylo zase tradiční "made in USA", ale celkový dojem pozitivní. Kdo by s Elisabeth aspoň na chvilku nesoucítil... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Občas chce človek vypnúť pri podobnej blbosti. Bohužiaľ zmysel pre humor je veľmi subjektívna záležitosť a tu som sa s tvorcami minul. Hlavná postava sa ocitne v situácii, ktorú by aj mierne podpriemerne inteligentná osoba vyriešila do pol hodinky, lenže Meghan dosahuje cca inteligenciu kuraťa a farba jej šiat je možno toho metaforou. Ale skôr nie. Ak by zažívala skutočne dobre a vtipne napísané a zahrané príhody, tak by sa neuveriteľnosť celej zápletky dala bez problémov ignorovať. Ako jednohubka ale Ulička hanby neublíži. 50% ()

Reklama

Black-star 

všechny recenze uživatele

Snímek zobrazuje dle mého nereálnou situaci a kdyby přeci jen byla reálná tak si asi budete myslet že je to pěkně hloupá pipina. V celkovém kontextu ale je to odlehčená komedie o tom jak lidé soudí druhé podle vzhledu a toho co má zrovna na sobě, tak se po večerním flámu octne slušná ženská sama bez dokladů a peněz kdes v LA a o dobrodrůžo a absurdno je postaráno... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Škoda... Mohla to být větší sranda, být tam třeba Rogen a nějaké ty ujetosti. Takhle tu máme jen tu Elizabeth Banks, která celou tu slabotu drží nad průměrem. Jako čtyřicítka to je opravdu kočička a její dokonalé tělo napasované v upnutých šatech štětky by podrželo i leckterou sračku, takže proč si jednoduše neužít Uličku hanby. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"ZASRANÝ TERMINÁTOR SE ŽLUTÝM ZADKEM." Pokud se divák neoprostí od zjevného faktu, že se postava Banksové chová jak naprostá kráva (navíc po mozkové obrně), a že vedlejší postavy nejsou samy o sobě schopny uhrát žádné plusové body, film mu nemá co dát, prostě se nezasměje. Když tento malý ústupek uděláte, nebudete mít žádná očekávání, určitá šance pro zábavu tu je, ale ruku do ohně bych za to nedával, protože i při přihlédnutí k polehčujícím okolnostem to na víc jak ten průměr prostě nemá. 50% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Stanica KZLA pravdepodobne paroduje skutočnú stanicu v Los Angeles, KTLA. (Real Tom Hardy)
  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)

Reklama

Reklama