Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (91)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal, že to bude ještě o něco vtipnější, ještě o něco zábavnější, ale po snímku "Skautův průvodce zombie apokalypsou", který byl tematicky hodně podobný, je tohle celkem špatné. Ten svět, který je nám na začátku představen, není využit naplno a je z toho vlastně jen rádoby komediálně hororová "moralita". ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Miláčku, mé kotě, ouško ti ožužlám... do tepny hryznu tě, tvůj mozek posnídám. Upírko, zombice, ty moje želvičko, panenství nebo RAF!? Neboj se, holčičko..." Mozky jsou mňamka, sex je náš, dělá dobře mně i tobě (Lucie má pravdu) a láska je cool, zejména mezi různými hororovými druhy. Upíři, zombíci, lidi, proletáři všech zemí a hipísáčtí vlkodlaci, spojte se! Moc pěkné, krvavá žrací pohodička, mezidruhová romantika. Varování pro naivní holky: když vám kluk maže med kolem huby, jak vás šíleně miluje, může to skončit i starým známým "ošustit a opustit". Je-li váš vysněný krásný princ navíc upír, panenství mu nabídnete zbytečně, dočkáte se jen varianty "nakousnout a odkopnout". Zůstanou vám jen oči pro pláč, zlomené srdce a velké špičaté zoubky. Ale nezoufejte, například Petře (Mackenzie Dawis) to s nimi slušelo víc. Šestihvězdičková zábava se spoustou filmových odkazů, fórků i nemrtvých hlodů, která bohužel v závěru poněkud ztrácí dech. Nakonec otravní, dobroserští larví emzáci naskákali do nádrže s jedovatým humusem pro výrobu lahodných žebírek (zdravím všechny velkovýrobce potravin :-)), ale chuť mi to nezkazilo. Výsledný dojem z filmu: MŇAM! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu…..úlet, šílenost, nekorektnost. Už jenom ta základní linie: Invaze mimozemšťanů v městečku, kde spolu na jedné kupě žijí lidé, zombie a upíři. Tady už stačí nebýt úplný Olmer a jackpot je na dosah. Takže emzácká chapadla, sání krve, svačinky z mozků, boj o holé bytí a taky o klíny atraktivních spolužaček. Jak už jsem se zmínil, podobné nevážné záležitosti miluji, každopádně v případě Hříček přírody bych se nebál ještě víc přitlačit na motorovou pilu a to jak v případě gore akce, vtipu i fuckování dobrých mravů. Tohle je myslím ten důvod, proč se o Pickeringových „příšerkách“ moc neví, protože jinak to není špatná krvina. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hříčky přírody jsou učebnicovým příkladem toho, když se vcelku originální námět během natáčení promění v neuvěřitelnou ptákovinu, která je místy totálně mimo, a to v tom špatném slova smyslu. Svět, v němž vedle sebe žijou na hromádce lidé, upíři a zombie, přičemž se musí najednou vyrovnávat s invazí emzáků, zní zároveň skvěle i šíleně, a je opravdu škoda, že samotné zpracování postrádá na větší dávce humoru, napětí či hororu. Chvílemi mi to svou atmosférou a námětem lehce připomínalo Apokalypsu v Hollywoodu a Strašpytlíka. Řádně peprný slovník a několik relativně vtipných scén (zejména se zombíky) to bohužel ve výsledku z podprůměru nevytáhly. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Tento bez pochýb schopný maskér, z tejto (že vraj) komédie, by si mal hľadať inú partiu. Neviem ako sa tento scenár mohol objaviť medzi údajne najlepšími nepoužitými scénarmi (viď "ZAUJíMAVOSTi"). Fakt a v čom najlepšími a pre koho ?? Tu sa proste musela stať nejaká technická chyba niekde počas podávania tejto informácie, lebo o takýto scenár s takýmito dialógmi by isto ani pes nezakopol. Vety sa pretekajú ktorá je hlúpšia. No, všetky sú hlúpe a celkovo je z toho film o ničom. Pár akčných scén kde sa nerozpráva, by sa akurát vošli do hudobného videoklipu, no hneď po krátkej akcii niekto otvorí "hubu" a hneď je v tomto Pitchen Sink filme po zábave 15% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)

Reklama

Reklama