Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Feministická agitka jako prase. Muž přestože měl slibněji rozjetou kariéru zůstává v domácnosti, žena která šéfuje veliké společnosti, kterou sama založila a De Niro, který sveřepě hájí její zájmy a podporuje ji v jejich cílech. Co bychom také chtěli, když režíruje žena. Film by mě zřejmě z těchto důvodů ani zase tak moc špatný nemusel přijít, kdyby se tam toho dělo trošku více vtipného. Jedna scéna, kdy "kluci" jedou pro mámin počítač situaci nezachrání. Castingových omylů jsem také našel několik. Všichni (ne)herci kromě Anne, Roberta nebo Rene jsou téměř otřesní. 50% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Milý film pro ženy. Vše je tam takové příjemné, konflikty se řeší v podstatě samy a na nějaké velké drama nedojde. Což je fajn, a přesně dle zadání. De Niro je sympaťák ze starý školy, Hathaway je taky fajn, jen ten její manžel je nesympatickej vocas. Když máte náladu na něco nenáročného, Stážista skvěle splní účel. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nie žeby Stážista nemal niečo do seba, jeho kvázi nedejovosť, nevyhrocovanie konfliktov a relatívna neuzavretosť dejových línií sú dobrými krokmi. Lenže okrem hlavnej dvojice tu niet žiadneho viac ako jednorozmerného charakteru, všetci musia spĺňať charakterizáciu postáv vhodných do zameniteľného instantného lifestyle - filmu. Všetci nerdi vo firme nie sú na facku, ale skôr na "poriadnu kopačku", zle napísané postavy ani nemôžu byť sympatické a tu som nedokázal rozchodiť skoro žiadnu scénu s Julesinými kolegami. Film to mohol byť ale dobrý, pretože scenár je myslím zvládnutý a nápad je originálny, ale akési polo-instatné spracovanie, kde musí byť všetko vo vizuáli maximálne naleštené, toho veľa hatí. 50% ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Film nemá žádný nápaditý děj, nečekaný zvrat ani vlastně nic moc, co by ho odlišovalo od ostatních. Má ale neskutečné charisma. Je to takové sympatické poklidné vyprávění dvou příběhů, které splývají v jeden, a moc hezky se na to kouká. Jediná akce, kterou třeba vyzdvihnout je pochopitelně loupež mailu, která do kontextu filmu vůbec nezapadá, ale právě proto je možná tak světlým momentem. De Niro na jednu stranu supr, na druhou je možná až moc kladný a vždy se zachová správně, což mě někdy vytáčelo, jak byl předvídatelný. Ani jsem se nemusel bát, že by se s Hathaway vyspal, když si ho pozvala do postele. Za mě film na jedničku, na který se rád podívám znovu a znovu a dám si ho o každých Vanocích, i když s nima nemá nic společného, působí na mě trochu jako Vánoční romantické komedie ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po Alu Pacinovi nalezl svou Druhou mízu i Robert De Niro. A já jsem z toho naměkko. Čistý a upřímný příběh, kterému nemám co vytknout, protože film tu hraje až druhé housle, a to kdo ví jestli. Ben je dědek, jakým bych jednou chtěl být a Jules holka, jakou chci mít. Na mistrovství světa ve hře očí by tihle dva rozsápali i sedmihlavou saň, dvě hodiny s nimi byl ten nejkrásnější čas strávený letos v kině, a to mi věřte, že tam jsem často. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom Brooklyne. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama