Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (496)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem šel do kina spíš z nudy,protože nic jiného nedávali.A byl jsem velice mile překvapen!Po zklamání jménem Madagaskar se u DreamWorks pochlapili a vypustili do světa svěží a velice zábavný animák,který sice není ničím výjimečný,ale svůj účel,tedy pobavit,splní perfektně.Auta se mi možná líbily o něco víc,ale na Pixar jen tak něco nemá:-)80 % ()

liborek_ 

všechny recenze uživatele

V záplavě animovaných filmů poslední doby se horko těžko hledá snímeček, který by nějak vyčníval a nebyl jen jedním z mnoha. Tomuto dílku se to, zdá se, podařilo... Můžou na něj stejně tak děti jako dospělí a oba se budou bavit královsky. Pravda... samotná dějová linie je jednoduchá a vlastně už docela provařená (osamělý "padouch" chce oklamat partičku naivů, aby se tak vyhnul trestu od silnějšího, ale nakonec si je zamiluje a zůstane s nimi...) Ale to vůbec nevadí, všechno vynahradí zpracování, které je velmi dobré a hlavně vtipné. Animace je kouzelná a povahy jednolivých postaviček jsou docela dobře vykreslené. Ztřeštěné honičky mají švih a vůbec celý film má dobrý spád, čemuž pomáhá i stopáž filmu, která není zbytečně natahovaná. Dobrý to bylo...:-) Mimochodem... Ten červený vozík plný jídla a vůbec ten duch, který byl za tím vším, mi přišel tak nějak symbolický...:-) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

V roku 2006, keď som bol na tom v lete v kine, po celom dni na zlatých pieskoch, bol tento filmík pre mňa nadmieru dobrou zábavou. Vydarených fórikov bolo viac, ako je obvyklé aj na Dreamworks. Dnes, keď už som starší, by som znovu do toho nešiel. To ale neznamená, že budem kvôli tomu znižovať hodnotenie. Dreamworks prácou pre staršie publikum začali a skončili dvoma Shrekmi. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady animáků. Tento se bohužel moc nepovedl. I když, námět není špatný. Představte si, že se probudíte ze zimního spánku a spatříte před sebou velkou „zeď“ v podobě „živého“ plotu. Rozhodnete se ho překonat a vyrazíte za dobrodružstvím do rušného velkoměsta. Film trpí hlaně tím, že není moc vtipný, protože vtip je to, co dělá animák animákem. Je tady sice vidět snaha autorů, aby se člověk pobavil, ale působí to dětinsky. Věřte mi, vím o čem mluvím. Film jsem viděl v mých 23 letech. Nedávno mě napadlo, že shlédnu většinu animovaných filmů, které byly vyrobeny. Vybírám si hlavně ty kvalitní a toto dle vysokého hodnocení měl být jeden z nich. Jenže, bohužel. Dávám slabší 3 hvězdičky. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Pre deti kopa roztomilych hovoriacych chlpatych zvieratok, a pre ostatnych niekolko velmi vydarenych vtipov (zvucka THX) a pribeh vystavany ako kritika konzumnej spolocnosti. "Co to je? To je auto. Ludia ho pouzivaju, lebo pomalu zabudaju chodit". Snimok ktory z tej kopy nepodarenych animakov z poslednej doby jednoznacne vinika. (7/10) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Po střetu lidí se zvířaty odváží policie medvěda Vincenta (Nick Nolte) na vozíčku. To je odkaz na film Mlčení jehňátek (1991), jelikož má Vincent stejnou masku jako Hannibal Lecter. (pityty)
  • Film měl mít původně premiéru už v prosinci 2005, nakonec byla o půl roku odložena. (Karlos80)

Reklama

Reklama