Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (107)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mimoni nikde na obzoru a tak této mezery se snažilo využít Sony a stvořilo Angry Birds 2. Je to skoro stejné jako minule. Zazní zde spousta populárních písniček. Prasata a Ptáci tentokráte musí začít spolupracovat proti společnému nepříteli. Hodně nenáročná zábava, na kterou si po čase nikdo nevzpomene. 55% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pamatuje Dobu ledovou? Taky byla pro Vás nejvtipnější veverka, která se snažila schovat svůj žalud? Tady je to podobně. Sedlo mi to asi o trochu víc než první díl. Je to stále jen pro ty nejmenší, takže rodiče absolutně nic nepřekvapí. Naštěstí má ale film triumf, který mě bavil v podobě tří malinkatejch očkatejch ptáčků, kteří, během hlavního příběhu, se snaží získat zpět vajíčka, které jim furt a furt nějak utíkají. Je to pitomý, hloupoučký, ale většinou i celkem zábavný a hlavně roztomilý. Díky se dá pokračování Angry Birds celkem přežít. Podruhé to už ale neuvidím. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Oáza metahumoru, nezadržitelná smršť popkulturních narážek, maniakálně šílená pecka a nehorázně nekorektní animák pro otrlé. Tam kde jednička excelovala tak tam dvojka vyniká neméně zdařile, fakt smekám. V mnoha ohledech to totiž sklouzává k sebeparodii a právě v těchto momentech Angry Birds 2 naprosto překonávají všechny myslitelné mantinely animovaného filmu.... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po jedničke som čakal slabšie pokračovanie. Výsledok mi príde lepším, čo som videl pri debute. Síce príbeh je klasický so všetkými klišé momenty, ale za to tie jemné, trefné malé vtipy a komické situácie to zachraňujú. Na odpočinok / na jedno pozretie, pri ktorej na animák nemáte veľké nároky, to bude akurát dostačujúci. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě přijde daleko lepší než první. Jak zápletka tak i děj humorově je tam tak jeden dobrý vtip z dvaceti, ale to nevadí jelikož ani jednička nebyl vtipná. Postava Silver a těch malých ptáků je zajímavá a vtipná a baví naopak z Chucka udělaly buzeranta a nudí soundtrack se povedl úplně. 60 procent pokud to vydělá klidně bych bral i další díly. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy tři písklata (ptačí mláďata) zachraňují vejce, se ve Vesmíru potkají se satelitem, který se vizualně podobá satelitu KOMPSAT-2, který byl vypuštěn v roce 2006 a určten k dálkovému snímání Jížní Korei. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy Stříbrnka vysvětluje svojí „super šňůru“, je v pozadí vidět periodická soustava prvků, avšak na této soustavě jsou radioaktivní prvky a kovy jinak odlišně sestavené, než  ve skutečnosti. (PAULOO)
  • Když ptáci vstupují do laboratoře, kde vepři testují své vynálezy, hraje velmi podobný soundtrack jako ve filmu Já, padouch (2010). Na obouch soundtracích spolupracoval Heitor Pereira, proto je zde jistá podobnost. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama