Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

mira007 

všechny recenze uživatele

Remake v obráceném gardu stejnojmenného filmu z roku1987 o arogantním boháčovi, který se dostane do konfliktu s prostou pracující ženou, která mu nakecá že je jeho manželkou poté, co po úrazu na jachtě má problém s výpadkem paměti. Faris a Derbez nejsou Kurt Russel a Goldie Hawn, přičemž on už ten původní Overboard byl mírně úsměvnou věcí, než nějaká fantastická řachanda do zlatého fondu a tohle nové zpracování je jen afektovaná bída. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Overboard z roku 1987 bol milou komédiou, ale nič extra. Toto je len slabší odvar z neho. Neprináša absolútne nič nové, aj keď scenáristi predviedli "úžasný" ťah, aby sa odlíšili od originálu a prehodili mužsko-ženské role a zmenili trochu motivácie postáv. Boli možno dva momenty, keď sa mi na tvári objavil úsmev, no to je asi tak všetko. Film nemá absolútne čím zaujať, zabudnuteľný do hodiny po pozretí... Navyše Derbez mi príde ako lacná kópia Billyho Boba Thorntona bez šťavy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Cez palubu som zatiaľ nevidel, ale toto mi prišla ako prijateľná verzia romantickej komédie, ktorá keď chce byť vtipná, potrebuje k tomu presne týchto hercov, akých sme tu mali. Hlavne Eugenio Derbez do svojej roly perfektne sadol. Komédia to je nenáročná a nepreháňa, na záver prisladí, ale určite ostáva po nej príjemný pocit. Keď sa to v tomto žánri robí takýmto štýlom, ostávam vždy spokojný. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

MANŽEL NA ZKOUŠKU je takové pozdní dvojče již slavného filmu PŘES PALUBU ve kterém tenkrát Goldie Hawn a Kurt Russell vedli dočasně společně domácnost a starali se o děti.Rozdíl mezi původním filmem z roku 1987 je hlavně v rozdílném chování k zachráněnému jedinci.Kurt Russell na můj vkus tenkrát projevil více vřelosti k nalezené zbohatlici zřejmě proto že to byla i ve skutečnosti jeho partnerka a proto to bylo tak autentické kdežto v tomto filmu Anna Faris nechala svého dočasného nalezeného manžela spát v v garáži s pet lahví místo záchodu a ta srdečnost mi tam prostě u ní chyběla.Jinak v mnoha věcech byl tento film propracovaný,ale...Snímek PŘES PALUBU byl o krapet lidštější. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)
  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)
  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama