Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo ▐ Úmornejšie než béčkový druhý diel a to už je čo povedať. Strašne zbytočné pokračovanie, ktoré je až moc povrchné, bez poriadnej iskry, dosť to trpí na tých nastrelených dramatických oblukoch. /25%/ ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Video béčko ako od Lundgrena / Seagala, avšak s tým, že oproti otrasnej, rok starej dvojke tu nastalo výrazné zlepšenie. Stallone tu našťastie už nie je len na pár minút a keď sa dostane do akcie, tak to stojí za to, niektoré zabitia tu má fakt drsné a efektné, až trochu navnadia na nového Ramba. Bautista je tiež v pohode, ale zo sidekickov ma potešil hlavne záporácky majster bojových umení Daniel Bernhardt, ktorý vo svojich malých roličkách (skoro) nikdy nesklame. Ináč sú všetky ostatné postavy na smiech; hlavne Devon Sawa ako hlavný boss. O to viac poteší, ako mu Sylvester naloží vo finále. Celkovo to ušlo, ale 4ku už netreba. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní. Plán výtoku 3: Debil stejšn začíná až prudivým desetiminutovým defilé reklam produkčních společností, které se na něm podílely, a v součtu jde snad o Guinessův rekord. Docela by mě zajímalo, co tam všichni ti příživníci dělali, když výsledkem je laciné amatérské porno pro slaboduché Číňany, jehož realizaci zaobstaralo kromě plejády bezradně prkenných skoroherců, násilně přežvykujících dialogy jako vystřižené z psychiatrických sezení v léčebně mentálních retardací, přesně 5 neumětelů. Jeden zoufalec s mobilní kamerou, který dosud natočil akorát tak šukání své enormně oslizlé manželky na pračce chlupatým Asiatem pro Pornhub, jeden zoufalec, co jim k tomu režíroval intenzitu otáček ždímání, jeden zoufalec, co dodal až květnatě obsáhlý scénář „ Šukej tu tlustou svini na pračce a tvař se při tom jako Hamlet“, jeden zoufalec, co jim pronajal rozpadající se koupelnu svého panelákového holobytu, a konečně jeden zoufalec, co k tomu na syntetizátor asynchronně a mimo dějovou linku do zblbnutí opakoval čtyřtaktový mástrpiss „Horny amateur fat monster shit pushing theme“. Zoufalá parodie na zetkový akční film, jen o mikro ró hustší než patologicky řídká sračka Plán výtoku 2, a opravdu nechápu, co ponouká Sláje se v tomhle ztrapňovat, když filmovou hrobku vedle Segala a WCJD ještě zcela neobsadil a pořád sem tam natočí něco, co má jakous takous výpravu, scénář i smysl. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Stallone už mě fakt začíná srát..celej film tam čumim na nevýrazný čínany (zase!) a pak si tam zase přiběhne ke konci Stelůnek a rozdá si to s hlavním záporákem. Proč?? Vdyt tam celej film brečel do mobilu.. to stejný Bautista, ten dělá uplný hovno. Dal bych půl hvězdy za Sawu a Bernhardta, ale to tady nejde takže jasnej odpad a jděte se s timhle vysrat. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po otřesném Plánu Útěku 2 jsem nakonec našel odvahu a pustil jsem si Plán Útěku 3. Přesně o tu jednu hvězdičku a těch 6 procent tady, je to lepší než dvojka, ale stále se jedná o debilní film, který nechci nikdy už vidět a hlavně jde stále úplně o zbytečný film. Nebavilo mě to vůbec. Natočeno za 20 dní? Možna tak za jeden večer. Devon Sawa jako záporák celkem vtipný a možna bych se mu smál do obličeje, jak se snaží vypadat jako ulta drsňák. Nebavil mě ani Stallone. Celkově je to prostě průser, ale stále lepší než dvojka. Děkuji za opravdu velice příjemně (celkově) ztravené cca 3 hodiny (dvojka+trojka). Můžu být jen vděčný, že nenatáčeli i 4...5...6... Nikdy víc! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama