Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást tím, že Stallone tu má hlavní roli. Čistého času je v celém filmu asi 15 minut a z toho půlku ve tmě. Bautista je tu ještě míň, což se mu ani nedivim, protože nemá co hrát, a být tam o chvíli dýl, tak ho přestanu mít rád. On je to totiž přesně ten typ filmu, kde je tolik hlavních postav, že jsou všechny vlastně vedlejší, takže si nikoho nestihnete oblíbit. Bitky v podání Stalloneho i Bautisty jsou dost utahaný, na úrovni choreografie sedmdesátých let, kdy by se takhle nějak podobně s někým fackovali třeba Sovák s Menšíkem. Oba si totiž dávají velký pozor, aby se moc nezadýchali a nechcípli dřív, než štíhlý záporák. A pak se tu ještě mezi sebou řežou nějací číňani, kteří té choreografii bitek trochu zvedají průměrnou rychlost, ale co je to platný, když se to stejně celý hrozně vleče. Škoda, že mi to neuteklo... ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně o jeden zoufalý obličej Slye lepší než příšerný druhý díl. Tak přesně takto by se dal v jedné větě popsat snímek Escape Plan: The Extractors, jehož jedinou přidanou hodnotou je pár soubojů. Až na tento detail je i tento počin naprosto nepochopitelnou záležitostí, u níž budete jen zmateně kroutit hlavou nad tím proč vlastně vznikl. Opět se tedy musím opakovat když napíšu, že tohle vážně hodně bolelo. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalšie parazitovanie na perfektnej jednotke. Čo už. Keďže to bolo točené zároveň s dvojkou, bolo to nevyhnuteľné. Žiadna sláva samozrejme nenastala ani teraz, ale napriek tomu došlo k znateľnému zlepšeniu, nakoľko to, čo som vytýkal dvojke a teda oyeb so Stallonom, tu sa už nekonal a tu bol skutočnou hlavnou postavou. Zároveň popracovali na fightoch a hlavne killoch, takže sa na to dalo aj lepšie pozerať. Čerešničkou na torte bola prítomnosť jednak Daniela Bernhardta a jednak bombardéra Maxa Zhanga. Škoda len, že ich potenciál nebol využitý naplno. Už sa to ani zďaleka nedržalo premisy ako v prvej a druhej časti, ale vsadilo to všetko na akciu a na hajzlíka v hlavnej zápornej úlohe, ktorý bol blbeček a tak aj nakoniec dopadol a Stallone s ním vytrel podlahu. Dvojka bola za slabšie tri hviezdy, trojka za silnejšie tri hviezdy. Jednotka však samozrejme absolútne neprekonateľná. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Stále to nemá produkční kvality starších Stalloneho béček typu D-Tox a Sejměte Cartera, ale už to nebolí. John Herzfeld přeci jen není céčkový patlal a minimálně chápe to, jak by se měl vyprávět příběh a že akce je lepší, když do ní nervete dvacet střihů za vteřinu. Nemluvě o chytrém "uzemnění" konceptu, kdy tvůrci tentokrát rozumně pracují s tím, že nemají peníze. Sci-fi dvojka se pak v podstatě rovnou ignoruje a třetí díl dějově přímo navazuje na jedničku, což dává fanouškům příležitost k tomu, aby se nikdy nemuseli do otřesného Hádesu vracet. Trojka je naopak film, který člověk čas od času klidně zapne v televizi a bez újmy ho absolvuje. Na jedničku stále chybí několik mil, ale oči z toho tentokrát nekrvácí a Sly není jen do počtu. V rámci béčkového žánru neurážející kousek. To je něco, v co jsme po úděsné dvojce vážně ani nedoufali. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

První Slyův Escape plan žeru!!! Je to dokonalost sama, s Arniem bomba. Bezva nápady špičkování, akce, všechno si to sedlo. Druhé Escape plan je hrůzu a sám Sly to přiznal, že to posral. A máme tu poslední z trilogie The Extractors. No není to tak zoufalé jako dvojka. Vlastně je to takové příjemné akční béčko, s Bautistou a jeho plamennou brokovnicí. Sly má pěknej fight a umírají tu postavy, které v 95% filmech vždy přežijí, ale filmu to nijak zvláště nepomáhá. Jak řikám, příjemné béčko, ale nic, na co by se člověk chtěl podívat znovu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama