Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víš, že když ho zabiješ, tak už nám nic neřekne?" Na můj vkus je tohle příliš černobílej film. Bílí jsou v něm zmrdi a černí jsou (až na dvě drobný výjimky) klidní, bystří, chodící do kostela a pečující o rodiče. Až jsem se za tu bílou zvěř zastyděl a obratem jsem zavřel do mrazáku svoje černošský služebnictvo. Ale zpět k filmu. Ten je svižnej, akční a přiměřeně zábavnej. Jen to téma je už lehce provařený a tak o napětí byla trošku nouze. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Pocitovo a myšlienkovo to pripomína (veľmi vydarený) remake nejakej spoločensko kritickej kriminálky zo 70. rokov (napr. s Pacinom) natočenej dve dekády dozadu (napr. u Bruckheimera). Čo je v tejto dobe dobre. Prekvapivo veľa akcie (a dosť dobrej), chytľavé postavy a aj atmosféru to má fajn. V rámci mantinelov nevadí ani tá prílišná naivita a prekuknuteľnosť. Nie je to žiadne veľdielo, ale podobne kvalitných spriaznených žánroviek je veľmi málo. A Bosemana je veľká škoda. Silných 7/10 ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Inteligentne napísané a s uveriteľnými hereckými výkonmi. Síce je pointa jasná od začiatku, ale film aj napriek tomu hrá celý čas prvú ligu. Či už sa jedná o atmosféru, dejové zvraty alebo logické vyústenia. Každý jeden priestor je využitý, každá postava má svoju vlastnú motiváciu. Páčili sa mi aj akčné sekvencie - hlavne naháňačka mestom - aj záporák. Všetko bolo pekne vyvážené a po dopozeraný zostal dobrý feeling. Jednak kvôli tradičnej žánrovke, ktorá je robená s láskou a jednak kvôli postavám na ktoré sa dobre pozerá. Bosemana bude naozaj škoda. Svojou charizmou a civilnosťou ťahal celý film. Malý klenot medzi vysokorozpočtovými záležitosťami, ktoré v mnohom prevyšuje. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mŕtvy čierny policajt na začiatku a začína sa naháňačka za tým, prečo sa tak stalo, aby sme prišli na starú dobre overenú pravdu, že v radoch polície sú aj (alebo u nás väčšinou) špinavci. Pomedzi streľbu sa mihnú podivné dialógy, pri ktorých sa zastavujete na tým, to naozaj v skutočnom živote takto medzi sebou ľudia hovoria? Najvýraznejšia a najkvalitnejšia v celom filme je hudba. A to je dosť málo, aby sa film dal odporučiť. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dneska už se thrillery s devadesátkovou atmosférou moc nevidí, tady se to rozhodně povedlo, noční Manhattan to všechno umocňuje, přestřelky jsou správně drsný, nebojí se to krve, Rkovej rating tomu sluší. Nicméně to chtělo kočírovat s pevnější rukou, po velice slibným úvodu se objeví zkratkovitost, spousta nelogičností a nesmyslů a je to nesmírná škoda. Navíc taky "musí" být vše korektní, takže hlavní padouch nesmí být černoch (btw. odhadl jsem to hned na úvod, co nás asi tak čeká), naopak jedinej klaďas je černoch, dokonce i z dvojice zlodějů je zlej ten běloch, zatímco černoch sice krade kila koksu, ale s dobrým srdcem a úmyslem (aha!). Těmto schématům už se ve filmech asi jen tak nevyhneme (ne, nejsem rasista, ale nic se nemá přehánět). Takže celkově slušnej film s dobrou atmosférou, ale chtělo by to doladit. Škoda. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)
  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama