Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Olík 

všechny recenze uživatele

Sasha „Kouďák“ Mitchell je zpátky a s ním i agresorský agresor Tong Poa, dobře rostlé „herečky“, vyrýsovaní bojovníci, kopy, údery, krev a scénář hotový během ranního čištění zubů. Nevím, jestli si mám sbalit a vyrazit směr USA zabít nebo alespoň zmrzačit zbytek bratrů Sloanů (nevím přesně kolik jich přesně paní Sloanová dala světu), když už toho Tong Poa není schopen, ale každým novým dílem padá stín i na první příběh (Kickboxer r.1989), který bezesporu patří mezi jeden z nejkultovnějších snímků éry nízkorozpočtových mlátiček. ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé postavil jsem si na chodbě zrcadlo a zjistil jsem, že tento turnaj nejlepších bojovníků na světě bych vyhrál. Už první díl série je na jednu či dvě hvězdy. Jestli jste řadový divák tak na jednu a pokud chcete dát dvě, tak jste zřejmě sám Van Damme.Příběh byl i v jedničce k smíchu, ale to kam to dospělo ve čtvrtém dílu(druhý a třetí jsem neviděl a ani o tom neuvažuji) .... je něco skutečně pro labužníky. To není zdaleka ani béčko......jak se mohou dospělí lidé sejít a vydržet hrát a vážnými obličeji u něčeho s tak imbecilním scénářem? Sasha Mitchell se tváří tak vážně jako Bruno Ganz v Pádu tetí říše a přitom by ho v souboji na život a na smrt s přehledem rozsekala naše paní uklízečka, která už pár let evidentně přesluhuje. 0% ()

Reklama

McLushi 

všechny recenze uživatele

Takže... série Kickboxer s postupem dílů zrácí kouzlo. Ve čtverce sice bylo podstatně více bitek, než ve trojce, ale to je jen jedno z mála plus. Taky si myslím, že by bylo mnohem lepší, kdyby v každém dílu byl jiný hlavní záporák a ne pořád jen "nesmrtelný" Tong Po, který obydlel tři ze čtyř Kickboxerů, které jsem viděl a stále nezemřel, tudiž čekám, že na mě vykoukne i v Kickboxerovi 5. Naopak mě celkem zklamala nepřítomnost pana Xiana (pořád jsem čekal, že ho David Sloan někde potká). 30% ()

Radussee odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedená napodobenina něčeho, co kdysi býval kickboxer! Zoufalý pokus o natočení dalších dílů zde působí naprosto negativně! Nejen scénář o ničem, ale i efekty, kdy strčení do člověka zní stejně jako facka, je až k pláči! Dlouho jsem neměl takovou chuť narvat pumpaři levné DVD obratem do řitního otvoru... ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Možná by sis měla dávat větší pozor !!" - "Seru na Tebe !! Nech si svoje rady !!" - "Stačilo by děkuju !!" - "Jo, fajn !! Díky, debile !!" ;) Tak tohle je opravdu odstrašující příklad, jak podojit kickboxery, protože způsob, jakým Havajec Albert Pyun, o němž jsem nikdy neměl valné mínění, znásilnil tuto sérii, už hraničí se zdravým rozumem i jakýmkoliv vkusem.. Samotný úvod filmu by snad byl ještě relativně v pořádku, protože první sekvence diváka pomocí flashbacků odkazují k předchozím třem zástupcům série, když David Sloan v podání Sashi Mitchella píše dopis z vězení své ženě, kolem níž se ostatně tato neuvěřitelná obludnost točí.. Nebýt Sashi "Kouďáka" Mitchella jistě bych se už jen kvůli jménu režiséra a scénáristy Alberta Pyuena Kickboxerovi 4 vyhnul kurevským obloukem !! Pyun měl vždy velmi neotřelý styl, zejména co se týká vizuální stránky filmu, a paradoxně právě na svoji schopnost dodat snímku ojedinělou atmosféru nakonec také zašel, protože jak stále víc tlačil na pilu, stala se postupně jeho béčka vysmívanými, jako by už Pyun nedokázal odhadnout, co ještě divák snese.. Také se o něm ví, že své ultralevné (s)hity často točil i po dvou najednou, tak mnohdy snadno poznáte určité lokace ve dvou i více filmech, jeho fascinace opuštěnými továrnami je jasně patrná jak zde tak i například v slaboučkém Kyborgovi s Van Dammem.. Tentokrát si film o jakékoli atmosféře může nechat jen zdát, o to zřetelněji diváka fackuje naprosto dementní příběh, u něhož jednomu prostě nezbývá než se tou spoustou scénáristických zhovadilostí nezabývat, jinak Kickboxera prostě nedokoukáte.. Ani Van Dammův kámoš a bývalý restauratér Kamel Krifa alias Tong Po, který minimálně v prvním filmu opravdu budil velký respekt, toho tentokrát se svým voskovým ksichtem moc nepředvedl, jeho postava se stala svou vlastní karikaturou a ani jeho finální střet se Sloanem nestál za nic, navíc nakonec utekl jako malej pes.. Doslova !! No, některé souboje však vypadají docela dobře, minimálně samotná vyřazovací soutěž o milion jich pár nabídne, nejde však o žádné extra fighty, navíc jich nenapočítáte o nic víc než té spousty zbytečných soft porno vsuvek.. Ve výsledku jde o jednu velkou ubohost, kterou nezachrání ani Sasha Mitchell, ani sympatický Brad Thortnton v roli tajného agenta a maličká či spíš komická Jill Peirce už vůbec ne.. A Soundtrack si vzal na triko znovu Anthony Riparetti, ovšem ani ten si dlouho pamatovat chtít nebudete !! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)
  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)
  • Po tom, ako Sloan knokautuje Megan (Michele Krasnoo) počas kvalifikačného zápasu, jeden zo stúpencov Tong Poa povie: "Odpracte tú myš!". Je to odkaz na skutočnú ringovú prezývku Michele Krasnoo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama